Simon Alexandrának a szakmája a hobbija

Simon Alexandra négy éve vetette bele magát a pillaépítésbe, és bár a 2014-es Beauty Forum verseny témája, a Lila orchideák nagyon tetszett neki, akkor még nem érezte magát felkészültnek egy versenyre. Tavaly novemberben azonban megpróbálta, és meg is nyerte a szempillaépítő bajnokságot.
Simon alexandra1
Simon Alexandra első komoly versenyét, a Beauty Forumot meg is nyerte

Hányadik Beauty Forum versenyed volt az idei?
Ez volt az első ilyen jellegű verseny, ahol élesben kellett építeni.

Hogyan készültél a versenyre? Kitől kértél tanácsot?
Mivel gyakorlatilag az utolsó pillanatban találtam ki, hogy indulok a versenyen, ezért nem nagyon volt időm felkészülni. Bár igazából szerintem nem is kellett annyira, hiszen mind, akik ott voltunk nap, mint nap ezt csináljuk. Sok segítséget és támogatást kaptam Csuti Renátától, aki nemcsak, hogy felhívta a figyelmemet a versenyre, de végig mellettem volt és ezért nagyon hálás vagyok neki!

Nehéznek találtad a Natural Dream Lashes témát?
Ez elég kettős érzés. Egyrészt valahol könnyűnek éreztem, ugyanis egy alapszett szépen megépítve a munkánk alapköve, innen lehet csak továbblépni. Másrészt viszont nehéz volt, mert itt nem volt semmi “hűhó”, semmi szín, semmi extra, amivel “csalni” lehet és többet mutatni, mint ami valójában. Itt az látszott, ami volt, se több, se kevesebb.

Melyik volt az eddigi kedvenc versenytémád?
Mivel eddig csak messziről figyeltem a versenyek világát, nincs konkrét téma. Mondjuk az előző lila orchideák tetszett nagyon, de akkor még nem éreztem, hogy menne egy verseny nekem.

Kinek a tanácsa számít neked leginkább?
Mindenképpen megfogadom azok tanácsát, akik szépségszakmabeliek, legyen az fodrász, körmös vagy bárki! Akik a szépségszakmában tevékenykednek kreatívak és ez egy nagyon fontos dolog számomra!Szerencsére sok-sok kreatív ember vesz körbe!

Mit szeretsz csinálni szabadidődben? Mi a hobbid?
Közhely, de igaz: a szakmám! Szabadidőmben is leginkább pillákkal foglalkozom. Ilyenkor szerencsére számíthatok az állandó “próbababáimra”, akikek megvalósíthatok olyasmit, amire egyébként lehet nem lenne alkalmam.

Natural Dream Lashes volt a verseny témája
Natural Dream Lashes volt a verseny témája

Mióta foglalkozol a pillákkal? Miért ebbe az irányba indultál el?
2011-ben építettem az első kesze-kusza kis szettemet, aztán úgy 1 évig hanyagoltam a pillákat, mert a tanulmányaimra koncentráltam. 2012-ben újult erővel belevágtam és azóta tántoríthatatlan a pilla-szerelem: imádom, ahogy megváltoznak az emberek tőle. Sokkal nőiesebbek lesznek,kivirulnak, visszakapják az önbizalmukat és szebbnek érzik magukat.

Mi az, amit még szeretnél elérni ebben a szakmában?
Mivel nagy kedvet kaptam a versenyzéshez, szeretnék még több versenyen indulni, a többit pedig még meglátjuk. Konkrét terveim nincsenek, nem görcsölök rá semmire. Majd minden alakul szépen magától. Igazából, amit eddig nagyon akartam azt elértem: a hobbim a munkám.

Mi volt az eddig elért legjobb eredményed?
Eddig ez volt a legnagyobb verseny- és a legszebb eredményem, de remélem 2016 is tartogat még sok izgalmas PILLAnatot és további kupákat!


Ezt olvastad már?

FacebookPinterestTwitterLinkedInEmail