Siófokon van a második legszebb szalon

Mészáros Judit Diamond szépségszalonja Siófokon, a Fő téren található. A manapság már csupán sminktetoválással foglalkozó kozmetikus Facebook játékunk második helyezettje lett. Judit nem reklámozza magát – persze azt elismeri, hogy a világhálón fent kell lenni -, de szerinte a legjobb reklámarcok a vendégei. Hiszen, ha valaki lát egy szép tetoválást valakin, akkor ajánlani fogja és beindul a láncreakció…

IMG_6037Judit kozmetikusként kezdett dolgozni, amely mellett 10 éve belekóstolt a sminktetoválásba is Budapesten.

–          Tetszett nekem a praktikuma, ahogy kiemeli és megszépíti az arcokat. Hamar szerelem lett belőle. Szóba sem jöhetett olyan, mint például a körmözés – mesélt a kezdetektől a szakember, aki az évek során folyamatosan fejlődött, tanult, ma már csak a sminktetoválással foglalkozik. Idén megnyitotta saját szalonját, amit a vendégek is nagyon szeretnek. –  Dolgoztam szalonokban, de ez más, ez most csak az enyém, egyedül dolgozom benne, és olyan a stílusa, ahogy azt megálmodtam. Ez én vagyok. A Diamond Salon az én kis ékszerdobozom. Szerintem, amit a legjobban kedvelnek a vendégeim, az a saját tetováló stílusom, ahogy dolgozom, ahogy formázom az íveket, ahogy átalakítom a meglévő előnytelen formát úgy, hogy az az arcnak a legoptimálisabb legyen. Precíz vagyok és a munkámból mindig kihozom a maximumot. Figyelek a vendégekre, hogy mit szeretnének, segítem őket a döntésben. Nagyon fontosnak tartom a gondos előrajzolást, időt és energiát nem sajnálva, hogy a lehető legtökéletesebb legyen a forma, amit tetoválni fogunk. Fontosnak tartom azt is, hogy folyamatosan fejlődjünk és képezzük magunkat.

IMG_6040

Juditnak már készül a weboldala, és természetesen fent van a Facebookon is – ide feltölti a munkáit -, sokan így találnak rá. Azt mondja, hogy elmennek hozzá akár az ország másik végéből is.

–          Nem viszem túlzásba a hirdetést és mégis terjed a hírem. Azt gondolom, hogy a legjobb reklámarcok a vendégeim. Mikor a nők valakin látnak egy szép sminktetoválást, az hitelesebb nekik, mint egy szórólap vagy egy weboldal képekkel. És innen már elindul a lánc, elkéri a sminktetováló elérhetőségét, elhozza a barátnőjét, a barátnője ide küldi a szomszédasszonyt. Ez a leghitelesebb reklám. Őszinte leszek, szerintem ahol van munka, nincs szükség akcióra sem. Én úgy alakítom ki az áraimat, hogy az reális legyen. Nem tolom az égbe, hogy aztán időnként lehúzzam egy-egy akcióval. Inkább megtartom az arany középutat.
S hogy milyen az élet télen, a Balaton fővárosában? Kicsit nyugodtabb, de semmiképpen sem vendégek nélküli. –  Sokan jönnek hozzám télen és nyáron is. Helyiek, környékbeliek, más városokból, külföldön élők pedig haza látogatáskor jönnek tetováltatni. Ha egy nőnek megtetszik egy stílus, és olyat akar az arcán viselni, nem ismer határokat. Szó szerint!

IMG_6043


Ezt olvastad már?

FacebookPinterestTwitterLinkedInEmail