Fotó: Northfoto

Sminkbakik a kifutón

Ahogy az lenni szokott, idén is sokan hibáztak a vörös szőnyegen. De nemcsak öltözködésben voltak nagy tévedések, hanem a sminkek terén is. Larion Oscar a life.hu-n megjelent cikkében összegyűjtötte a legrémesebb sztársminkeket az idei évből és azt is elmondja, mi a hiba

Aishwarya Rai (nagy képen), az indiai származású színésznő rendesen kiverte a biztosítékot, amikor ciánkék szájjal jelent meg a vörös szőnyegen. Hiába elképesztően gyönyörű színésznő, a nem jól megválasztott rúzs elrontotta az összhatást. Sokkal előnyösebb lett volna a megjelenése, ha egy természetes árnyalatú rúzst választ – véli Larion Oscar.

Fotó: Northfoto

 

 

Beyoncé ’90-es éveket idéző karakteres szemfestése és színválasztása nem igazán volt szerencsés, ráadásul nem is sikerült szimmetrikusra. Ellensúlyozhatta volna az összképet, ha nem barackos-nude árnyalatú ajakrúzzsal kombinálja, így kissé fáradtra, nyúzottra sikeredett az összhatás.

 

 

 

 

 

 

Fotó: Northfoto

 

 

A bevállalós, karizmatikus színésznő, Kristen Stewart ezúttal túltolta a fémes hatást. Az amúgy is karakteres megjelenése sokkal előnyösebb lett volna a geometrikus ezüst szemfestés nélkül.


Ezt olvastad már?

FacebookPinterestTwitterLinkedInEmail