Katy Perry sminkje kifogástalan volt Fotók: Northfoto

Sminkek pro és kontra a Grammy-gáláról

Sztárjaink bármennyire is szerették volna elvonni a figyelmemet a sminkekről a már túlzásba vitt dekoltázsokkal, hát nem sikerült. Nézzük csak meg közelebbről a szebbnél szebb és rosszabbnál rosszabb sminkeket

Katy Perry 

Még szoknom kell a szőkeségét, de tökéletes összhangban volt önmagával. Hibátlan alapozás, finom highightjáték az arccsonton és a szemöldökcsonton és szépen rajzolt szemöldök. A szemfestése titokzatos és friss hatását a szemzugban diszkréten megcsillanó highlight, a mozgószemhéján végig futó szikrázó rózsaszín adja, amit megkoronázott egy fekete tusvonallal. A szempillái dúsan íveltek voltak. A mély mályva tónus csak fokozta izgalmas ajkának érzékiségét – írja Larion Oscar a life.hu-n.

Adele

Fenséges volt a megjelenése a gálán, tökéletesen választott ruhát, frizurát és sminket a karakteréhez. Alapozás és az arcformázás is hibátlan. A természetes bézs földszínekkel kiemelt szemfestése és a cicásan ívelt tusvonalát csak még hangsúlyosabbá tette a gyönyörűen formázott szemöldöke. Ajkának természetességét finoman hangsúlyozta egy nude-fahéj árnyalatú ajakrúzzsal.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lea Michele

 A szezon aktuális, természetes no makeup alapozása hibátlan volt. Az arcformázása kissé hiányos, erős arccsontjáról hiányzott egy kis árnyék, tompítás, míg a pirosítója megszaladt. Az idei évben a rózsaszín lett az új semleges szín, de sajnos Leának kissé nyúzott lett a megjelenése tőle. A kevesebb néha több. A rózsaszín játék leginkább a világos bőrön mutat jól.

 

 

 

 

 

 

Lady Gaga

Vakmerően bátor, amúgy bírom a csajt. Fergeteges show-t nyomott a Metallicával. A tőle megszokott lázadás már természetes. Az idei gálán a punk-rock szerelése teljesen rendben volt és ha úgy nézzük, a sminkje is. De ha jobban megvizsgáljuk, mégiscsak hagy némi kivetnivalót. Nagyon izgalmas volt az arany glitterrel fűszerezett piros-fekete kombinációjú sminkje, csak aszimmetrikus lett. Ajakrúzsa egy szenvedélyes málnás piros árnyalat, ami nagyon jól állt az énekesnőnek, de felemásra sikerült az ajakkontúrja.


Ezt olvastad már?

FacebookPinterestTwitterLinkedInEmail