Katy Perry sminkje kifogástalan volt Fotók: Northfoto

Sminkek pro és kontra a Grammy-gáláról

Sztárjaink bármennyire is szerették volna elvonni a figyelmemet a sminkekről a már túlzásba vitt dekoltázsokkal, hát nem sikerült. Nézzük csak meg közelebbről a szebbnél szebb és rosszabbnál rosszabb sminkeket

Katy Perry 

Még szoknom kell a szőkeségét, de tökéletes összhangban volt önmagával. Hibátlan alapozás, finom highightjáték az arccsonton és a szemöldökcsonton és szépen rajzolt szemöldök. A szemfestése titokzatos és friss hatását a szemzugban diszkréten megcsillanó highlight, a mozgószemhéján végig futó szikrázó rózsaszín adja, amit megkoronázott egy fekete tusvonallal. A szempillái dúsan íveltek voltak. A mély mályva tónus csak fokozta izgalmas ajkának érzékiségét – írja Larion Oscar a life.hu-n.

Adele

Fenséges volt a megjelenése a gálán, tökéletesen választott ruhát, frizurát és sminket a karakteréhez. Alapozás és az arcformázás is hibátlan. A természetes bézs földszínekkel kiemelt szemfestése és a cicásan ívelt tusvonalát csak még hangsúlyosabbá tette a gyönyörűen formázott szemöldöke. Ajkának természetességét finoman hangsúlyozta egy nude-fahéj árnyalatú ajakrúzzsal.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lea Michele

 A szezon aktuális, természetes no makeup alapozása hibátlan volt. Az arcformázása kissé hiányos, erős arccsontjáról hiányzott egy kis árnyék, tompítás, míg a pirosítója megszaladt. Az idei évben a rózsaszín lett az új semleges szín, de sajnos Leának kissé nyúzott lett a megjelenése tőle. A kevesebb néha több. A rózsaszín játék leginkább a világos bőrön mutat jól.

 

 

 

 

 

 

Lady Gaga

Vakmerően bátor, amúgy bírom a csajt. Fergeteges show-t nyomott a Metallicával. A tőle megszokott lázadás már természetes. Az idei gálán a punk-rock szerelése teljesen rendben volt és ha úgy nézzük, a sminkje is. De ha jobban megvizsgáljuk, mégiscsak hagy némi kivetnivalót. Nagyon izgalmas volt az arany glitterrel fűszerezett piros-fekete kombinációjú sminkje, csak aszimmetrikus lett. Ajakrúzsa egy szenvedélyes málnás piros árnyalat, ami nagyon jól állt az énekesnőnek, de felemásra sikerült az ajakkontúrja.

Ezt olvastad már?

Minden megosztás számít!
FacebookPinterestTwitterLinkedInEmail

Vélemény, hozzászólás?