Sminkelés camouflage technikával

Új életérzés

Modellünk arca egy súlyos autóbalesetben eltorzult a hegektől. Ebben az esetben a camouflage technikával nagyszerű eredményeket lehet elérni.

  • A camouflage olaj-viasz alapú, különösen jól fedő és ellenálló smink. Beni Durrer lépésről lépésre bemutatja, hogyan lehet a zavaró hegeket camouflage technikával tökéletesen elfedni.
  • A camouflage technikát használják többek között hegek, égések, eres anyajegyek és kuperózis takarására, de megbízhatóan be lehet vele fedni a szem körüli sötét karikákat, tetoválásokat és a bőr rendellenességeit, mint pl. a májfolt vagy erős vörösödések.

1. lépés: A camouflage smink tónusát a nyak bőrének természetes színéhez illeszkedően választjuk ki. Camouflage technikával az alapozás után az arc művinek, babaszerűnek tűnik, mivel eltüntettük róla az összes vörösödést és árnyékot. Pirosítóval újra „élete lehelhetünk” az arcba.

2. lépés: Egy speciális, víztaszító anyagokat tartalmazó camouflage púderrel tartóssá tesszük az alapozót. Ehhez a púdert vastagon pettyezzük egy púderpárnával az arcra, majd pár percig hagyjuk száradni, míg egyesül az alapozással.

3. lépés: Most a felesleges púdert eltávolítjuk egy púderecsettel. Így előkészítve a vendég típusának és szokásainak megfelelően sminkelhetjük a szemet, a szájat és az arcot.


Ezt olvastad már?

FacebookPinterestTwitterLinkedInEmail