Fotó: Northfoto

Sminktrükkök a hideg napokra

A hideg ellenére legyen a sminked egészségtől kicsattanó. Ha meleg árnyalatokat használsz, visszatér az önbizalmad és a jókedved. Próbáld ki ezeket a frissítően izgalmas színeket!

A téli időszakban érdemes arcolajat használni arctisztítás után, mert sokkal jobban hidratál, és egész nap megtartja a bőr rugalmasságát – tanácsolja Larion Oscar sminkmester, a life.hu-n megjelent cikkében.

A természetes hatás érdekében használjunk bőrtökéletesítő primert, majd folyékony alapozóval egységesítsük a bőr színét. Fixáld le a T- zónát transzparens púderrel. A szemöldök színét élénkítsük finoman szemöldökspirállal, hogy élénk legyen a tekintet. A mozgó szemhéjra tegyél egy halvány rózsaszínű szemhéjpúdert, majd a külső sarkát mélyítsd egy kis burgundival. Kontrasztosítsd a szemfestést egy kifelé vastagodó fekete tusvonallal. Szempillákat dúsító, bordó színű szempillaspirállal fesd ki. Vibrálóan izgalmas lesz tőle a tekintet! Az orcákat barackos árnyalatú arcpirosítóval élénkítsd és próbáld ki, hogy az arc közepére teszed nagyon finoman, kontúrmentesen, így pillanatok alatt egészségtől kicsattanó lesz a megjelenés. Fokozhatod a ragyogást, ha az arccsontra teszel egy kis highlightot. Az ajkak érzékiségét egy málnás árnyalatú ajakrúzzsal tedd emlékezetessé.

Ezt olvastad már?

Minden megosztás számít!
FacebookPinterestTwitterLinkedInEmail

Vélemény, hozzászólás?