Szempilla-hosszabbítás lépésről lépésre

Hogy milyen fontosak az apró részletek szempilla-hosszabbításnál? Mire kell figyelni munka közben? Most minden kiderül! (x)
Előkészítés

Tisztítás1. Az eszközök és a munkaterület megtisztítása, kézmosás

 

 

 

 

 

2. Megfelelő fény biztosítása a munkaterületen

3. Kérdezzük meg, hogy a vendég visel-e kontaktlencsét, ha igen, azt mindenképp ki kell venni

4. Győződjünk meg arről, hogy a vendég kényelmesen fekszik-e

5. Válasszuk ki a szempilla méretet és ívet, beszéljük meg, hogy milyen stílust szeret a vendég

6. Indítsunk az arc és a szempillák tisztításával – a tisztító ne legyen olajos

Fontos: a szempillák megfelelő tisztítása tartósabbá teszi a hosszabbítást, ne göndörítsük a szempillákat hosszabbítás előtt, az egyenesebb pilláknál könnyebb bánni a ragasztóval.

Felhelyezés

5_Alátét helyes felhelyezése7. Ragasztás és kifésülés: az alsó szempillasor leragasztása, felső sor rögzítése annak érdekében, hogy a lehető legjobban lássuk a természetes pillák tövét
8. Rázzuk fel jól a ragasztót, vigyázzunk, hogy a ragasztó ne menjen a kupakba, mert könnyen kiszáradhat, illetve a bejutott levegő rövidebb élettartamot kölcsönöz a ragasztónak

 

3_Lashfan felhelyezése9. a szempillák felhelyezése: figyeljünk arra, hogy jó legyen a csipeszünk és megfelelő legyen a szeparálás, dolgozzunk párhuzamosan a két szemen, mert amíg az egyik oldalon dolgozunk, a másik oldalon szárad a ragasztó

 

 

 

 

 

 

10. távolítsuk el a ragasztást, a vendég pár percig csukott szemmel marad, amíg a ragasztó kipárolog és adjunk a Vendég részére otthoni kezelési, tisztítási tanácsokat, útmutatást!

1_Végeredmény

Fontos: figyeljünk a megfelelő távolságra 0,5 és 1 mm -re a természetes szempilla gyökerétől (a távolság attól függ, hogy volume szettet aplikálunk-e, vagy sem). Kövessük a természetes szempillák ívét, pl. az orrhoz közel tegyük a legrövidebb-, és a középső területen érdemes alkalmazni a leghosszabb műszempillát.

TILOS! Az illesztés közvetlenül a természetes szempilla gyökerére, vagy a szemhéjra rakni! Rengeteg kellemetlenséget  okozhat és irritálja a bőrt!

ELÉRHETŐSÉG: 

perfect look

(x)


Ezt olvastad már?

FacebookPinterestTwitterLinkedInEmail