Fotó.: Shutterstock

Színes fesztiválszezon!

A szezon legizgalmasabb szemhéjpúderei a napsárga, a kivizöld, a türkizzöld, a tengerkék, a narancs és a hűvös pink. Larion Oscar sminkmester pedig most azt is elárulja, hogy milyen sminktrükkel lehet bárki trendi a nyári fesztiválszezonban

Ahhoz, hogy tökéletes legyen a megjelenés, érdemes egy körültekintő arctisztítással kezdeni a sminkelést, majd a bőrtípusnak megfelelő hidratálással folytatni az előkészületeket. Ezután tedd fel a bőrtökéletesítő primert, majd CC krémmel egységesítsd a bőrszínt. Finoman púderezd le a T-zónát – kezdte az alapokkal Oscar.

“TIPP: A legideálisabbak az olajtinták, mert az olaj alapú ajakfények áttetszőek és extra fénnyel gazdagítva teltebbé varázsolják az ajkakat.”

A vendéged bőrszínéhez, típusához és természetesen az ízlésének megfelelő színt válaszd ki, majd tisztán ezt az egy színt satírozd a mozgó szemhéjra és az alsó szempillatőhöz. Finoman satírozd el a kontúrszéleket. A vízvonalat fekete, tartós szemceruzával hangsúlyozd, majd fesd ki a szempillákat extra, fekete színű szempillaspirállal. A szemöldököt fésüld meg száliránynak megfelelően a szemöldökspirállal, így rendezett és természetes hatású marad.

Az orcákat élénkítsd barackos-bronzos árnyalatú arcpirosítóval. Az ajkak érzékiségéhez válaszd a szezon legizgalmasabb szájfényeit. A vadiúj összetételű ajakfényekben már van fényvédő és extra ajakápoló is, amely gondoskodik az ajkak védelméről.

 


Ezt olvastad már?

FacebookPinterestTwitterLinkedInEmail