Színes, hosszú, mintás – minden jöhet 2017-ben!

Az idei körömtrenddel nem lesz nehéz dolgunk. Gyakorlatilag minden jöhet: színes, köves, mintás. Ráadásul még a formájára sem kell odafigyelni, mindenkinek az a jó, ami neki a legjobban áll!
Fotó: Pinterest
Fotó: Pinterest

Az idei év vége a lekerekített formák és a sötét színek jegyében telt. Persze ilyenkor, télen mindig a sötétebb színek dominálnak, de idén használhatjuk nyugodtan a feketét akár tavasszal is, csak bolondítsuk meg mondjuk egy kis rózsaszínnel. Aki bátrabb, tehet bele néhány követ is, nagyon vagány lesz a végeredmény. Az sem baj, ha hosszú a köröm és sötét, idén ezzel is hódíthatunk!

De nem csak a színeket, hanem a mintákat is kombinálhatjuk. A geometriai formák nagyon feldobják a körmöket, pláne, ha különböző színekkel készítjük el.

Aki ragaszkodik a hagyományos franciához, annak sem kell mindig ugyanolyat választania, hiszen idén divatosak lesznek azok a körmök, amelyeknek a végei nem valamilyen másik színnel, hanem mondjuk csillogó kövekkel vannak díszítve.

Fotó: Pinterest

Nyáron a világos, élénk színek dominálnak majd, amelyeket virágmintával vagy keleties díszítéssel is kombinálhatunk. Bár már 2016-ban is teret hódított a kétféle minta, idén aztán szabadjára engedhetjük a fantáziánkat és akár különböző mintákat is festhetünk a mutató, gyűrűs és kisujjakra. A lényeg, hogy a színek harmonizáljanak!


Ezt olvastad már?

FacebookPinterestTwitterLinkedInEmail