Találd meg a stílusod velünk!

Az idei őszi Beauty Forum kiállításon bemutatkozik az Indigo Nails. A műköröm alapanyag márka magyarországi forgalmazója Kovácsné Fábián Viktória, aki a hazai körömszakma igazi reformere, a személyre szabott megoldások szakértője (x)

Viki olyan forradalmian új koncepciót, programot mutat majd be oktatói csapatával, amely a körmöt viselő és körmöt készítő hölgyek számára is izgalmas időtöltést kínál a kiállítás ideje alatt. Megmutatják azt, hogy hogyan formálhatja át a hétköznapokat egy speciális prémium alapanyag, és a vele ügyesen bánni tudó profi szakember.

Útmutatás adnak arra, hogy a körmöket viselő hölgyek, és a szakemberek hogyan találják meg a saját stílusukat, már ami a körmöket illeti. Viki programja maximálisan igazodik a fizetőképes vendégek elvárásaihoz, miszerint a pénzükért ne csak egy körmöt kapjanak a kezükre, hanem A KÖRMÖT, amely minden igényüket kielégítve ékszerré válhat a kezükön. A körömszalonokban eltöltött időt pedig profi szakemberek kezei alatt szépítő pillanatokként élhessék meg.

Viki ugyanis felmérte azt is, hogy igazodni kell a hölgyekhez, hiszen nem egyformák. Különböző életterületekről, eltérő igényekkel és elvárásokkal érkeznek hozzánk. Mindannyiuknál más a cél, az elkészítésére szánt idő, és a köröm viselése közbeni igénybevétel. Egy jó szakembernek tisztában kell lennie azzal, hogy a mai modern nő életében milyen szerepet tölt be a köröm. Az elvárásoknak megfelelően tudja ajánlani a különböző szolgáltatási lehetőségeket. Így vendégeik is mindig személyre szabott, tökéletes körmökkel távozhatnak tőlük, és megkapják azt a bizonyos pluszt, amelytől még különlegesebbnek érezhetik magukat!Ezeket a szempontokat veszi alapul a minősített partner program, mely lépésről – lépésre felépítve ad széleskörű tudást a szakembereknek. Elvégzésével lehetőség nyílik a magasabb szintű szolgáltatásokat kereső vendégek teljeskörű, és személyre szabott kiszolgálására.

Minden körömre vágyó hölgyet, és a körömszakmát képviselő szakembert várunk szeretettel az őszi kiállításon az Indigo Nails standjánál egy kalandos utazásra a vendégigények, az egyedi megoldások, a különböző köröm stílusok, és díszítések világába!
Megmutatjuk a legfrissebb köröm trendeket, közös játékunkban segítünk megtalálni a legmegfelelőbb, személyre szabott körömstílust!

Professzionális körmök másképp, máshogy, ahogy nem is gondolnánk!

Indigo Nails Magyarország
Cím: 7623 Pécs, József Attila u. 26.
Telefon: +36 (70) 361 43 03
E-mail: indigo@indigonails.hu

(x)


Ezt olvastad már?

FacebookPinterestTwitterLinkedInEmail