Találkozzunk hétvégén a Millenárison!

November 7-én szombaton reggel 10 órakor megnyitja kapuit a 24. Beauty Forum Hungary Szakkiállítás és Vásár a Millenárison. Anti-ageing show, Podológia kongresszus, fodrászshow, make up-és divatbemutatók mellett körmös, testfestő, smink-és szempilla versenyek is várják az érdeklődőket.

Szeretne egy kicsit nosztalgiázni? Akkor látogasson el a kozmetikai nagyszínpad melletti sminkpásthoz, ahol a ’80-as évek stílusában sminkelik majd modelljeiket a MakeUp Magyar Bajnokság versenyzői.

Érdekességre vágyik? Akkor ne hagyja ki a Testfestő Bajnokságot, amelynek idei témája: Waterworld, azaz a vízivilág lesz. A színes és érdekes kompozíciókat az emeleti workshop teremben tekinthetik meg, vagy a kozmetikai színpadon a délutáni eredményhirdetésen.

Hosszú a haja és adományozni szeretne súlyos beteg gyermekek számára? Keresse az Anti-Ageing Show-n Perényi Ádámot és csapatát, akik csodás rövid frizurákat készítenek úgy, hogy a levágott (legalább 25-30 cm hosszúságú) tincseket daganatos betegségben szenvedő kislányok parókáihoz gyűjtik.

Kedvezményesen vásárolna? A Beauty Forum kiállítói óriási akciókkal készülnek a verseny ideje alatt. Vendégeink a belépőjegy mellé kapnak egy információs térképet is, amelynek segítségével könnyen megtalálhatják kedvenc cégüket, márkáikat a kiállításon.

Szakmai előadásokat hallgatna? Fél óránként lépnek színpadra előadóink, aki anti-ageing, podológia, szempilla-hosszabbítás, medical beauty, masszázs, bussiness, fogyókúra és műkörömépítés témakörökben tartanak előadásokat.

Jegyek a helyszínen kaphatóak. Tekintettel arra, hogy a modern kor szele bennünket is megcsapott, idén már nem csupán készpénzzel, hanem bankkártyával is fizethetnek!


Ezt olvastad már?

FacebookPinterestTwitterLinkedInEmail