Tanácsok, tippek sminktetováló gépek vásárlásához

A Kalcsu Cosmetics a közelmúltban elnyerte a BomTech sminktetováló gépek kizárólagos magyarországi forgalmazói jogát, így négy új géppel bővült termékkínálatuk. Ebből az apropóból beszélgettünk Kalcsu Hajnival. Arról kérdeztük, kinek milyen sminktetováló gépet érdemes választani, mire kell odafigyelni, ha gépválasztás előtt állunk (x)

Kalcsu_Hajni (2)Aki ma sminktetováló gépet szeretne vásárolni, számtalan eszköz közül választhat. Mi alapján válasszunk magunknak gépet?

Amikor eljönnek hozzám az érdeklődő kolléganők a díjmentes gépbemutató nyílt napra, elsőként azt kérdezem tőlük: mi a céljuk a sminktetoválással? Sminktetováló karriert szeretnének? Vagy kozmetikusként új szolgáltatásként vezetik be a szalonba a sminktetoválást, de nem ez lesz a fő profiljuk? Ez ugyanis nagyban befolyásolja a gépválasztást. Aki úgy látja, hogy hetente kétszer-háromszor fog csak tetoválni, annak az alacsonyabb árkategóriás gépeket javaslom, még azoknak a kolléganőknek, akik sminktetováló karriert terveznek, inkább már a drágább, erősebb motorral, finomabb kezelőfejjel rendelkező, éppen ezért a kezüket is kímélő gépeket szoktam ajánlani. Fontos azonban kiemelnem, hogy mi kizárólag csak olyan gépeket forgalmazunk, melyekkel a Kalcsu Kati Szépségszalonban napi szinten dolgozunk, s melyekkel profi munka végezhető!

Van-e esetleg konkrét javaslatod a kezdők számára?

Hogyne. A közelmúltban bővítettük kínálatunkat a dél-koreai BomTech vállalat sminktetováló gépeivel, négy gépüket forgalmazzuk, ezek közül kettő, a Digital Hand és a Digital Pop tökéletes választás a kezdők számára.

Digital_HandA Digital Hand mindössze egy könnyű kézi egységből áll, de ne tévesszen meg senkit ez a kompakt megjelenés. Precizitásának köszönhetően egyenletes, szép vonalvezetést tesz lehetővé. A szálazott szemöldöktechnikákat és új szemhéj technikákat is bátran alkalmazhatjuk.

Digital_popA Digital Pop univerzális gép, mely magán hordozza a BomTech precizitásának jegyeit, ezért bármely sminktetováló feladat az alapoktól a legújabb technikákig tökéletesen kivitelezhető, sőt! Orvosi tetoválásra egyaránt alkalmas. A gép 10 optimalizált programmal rendelkezik – tehát előre beállított a sebesség és a festékadagolás, ami a kezdők számára nagy segítség. A Digital Pop egyébként a legnagyobb darabszámban eladott BomTech készülék! Népszerűségét kiváló ár/érték aránya adja, hiszen tudása a piacon elérhető milliós gépekkel vetekszik, ára azonban a legtöbb sminktetováló számára elérhető!

Tudj meg többet a BomTech Digital Hand és Digital Pop gépekről ide kattintva >>>

Több kolléganő panaszkodik a jelenlegi sminktetováló gépére, mert az akadályozza őket valódi tehetségük megmutatásában. Mire érdemes odafigyelni, ha úgy döntünk, lecseréljük a jelenlegi gépünket? 

Én két dolgot szoktam kiemelni:

Mindenképpen olyan gépet válasszunk, amelynél állítható a tűhossz, hiszen ez a tökéletes sminktetoválások kulcsa. Minden területen, legyen az szemöldök, száj vagy szemhéj más-más tűhosszal tudunk szép, precíz, profi munkákat készíteni.

A másik fontos szempont, hogy legyenek előre beállított, a különböző területekre optimalizált programok. Ezek garantálják, hogy a sebesség és a festékadagolás mindig ugyanolyan legyen, így készíthetünk egyenletes, szép munkákat.

A BomTech gépek mindegyikénél – a Digital Handtől az i-touch S csúcskészülékig – állítható a tűhossz, és a Digital Hand kivételével mindegyik rendelkezik előre beállított optimalizált programokkal is, így a kezdőktől a profi sminktetoválókig mindenki profi géppel dolgozhat.

Most a BomTech gépeknek köszönhetően árkategóriát tekintve is igen széles lett a kínálatotok. Pár százezer forinttól egész a két millió forintig. Egyértelmű, minél magasabb egy sminktetováló gép ára, annál többet tud. De mennyivel is tud többet pontosan?

i_touch_R_kepMinél drágább egy gép, annál erősebb a motorja, annál finomabb a kezelőfeje, annál több a beépített egyéb funkciója.

A BomTech két csúcskategóriás gépe, az i-touch R és az i-touch S gépek speciális alumínium kompozitból készült REVO kezelőfejjel rendelkeznek. Ez a kezelőfej extra könnyű, minimális vibráció mellett dolgozik, ezért hosszú távon kíméli a sokat sminktetoválók kezét. A világszabadalommal védett meghajtás révén egyedülállóan precíz munkát tesz lehetővé, ezen kívül pedig nehezen tapadnak rá a baktériumok, ezért fokozott sterilitást biztosít. 

A két gép további különlegessége a szintén világszabadalommal védett REVO tűmodul. A kizárólag a REVO modulokra jellemző „pigment-lock” révén a becseppentés után lezárható a modul, így jóval kevesebb festékkel végezhető a munka, mint a hagyományos modulokkal. További előnye, hogy a festék hosszabb távon sem sűrűsödik vagy szárad be a modulba. A tűmodult körülölelő szilikon membrán teljes védelmet nyújt a szennyeződésekkel és festékvisszafolyással szemben.

BomTech_i_touch_SAz i-touch S és i-touch R gépek érintőképernyőjébe épített kamerával könnyen elkészíthetjük az előtte-utána fotókat, sőt a vendég nevével és egyéb adataival együtt elmenthetjük a gép memóriájába. Korrekció alkalmával vagy évek múltán mindez nagyon hasznos lesz számunkra.

A magasabb árkategóriás gépeinknek nagyobb kínálata van tűk terén is, mindkét géphez 10-féle REVO tűmodul csatlakoztatható. 

És amit a fentieken túl még mindenképpen ki kell emelnem, hogy az i-touch S gépünk két kezelőfejjel érkezik, a két kezelőfej egy időben, külön-külön is vezérelhető, így akár párhuzamos munkavégzésre is lehetőség nyílik. Ez is magyarázatot ad a magasabb árra.

Tudj meg többet a BomTech i-touch S és i-touch R gépekről ide kattintva >>>

Hajni, úgy tudom, hogy nemcsak a honlapotokon keresztül ismerhetjük meg az általatok forgalmazott sminktetováló gépeket…

Így van, már a beszélgetés elején is utaltam rá, hogy rendszeresen szervezünk gépbemutató nyílt napokat, ezek ráadásul díjmentesen látogathatók. Egy-egy ilyen nap alkalmával én minden gépünkről nagyon részletes tájékoztatást adok, elmagyarázom a gépek használatát, előnyeit, sőt az érdeklődők ott a helyszínen gumin ki is próbálhatják az eszközöket. A következő nyílt napunk október 25-én lesz, majd utána november 11-én és 28-án. Szeretettel várok mindenkit.

És még egy mondatot engedj meg: A BomTech gépek megvásárlásához Bevezető akciónk keretében december 20-ig többféle támogatást is nyújtunk. Minden gépünk árából 10% kedvezményt adunk, sőt a gépek most részletfizetéssel is megvásárolhatók, sőt a 10% kedvezmény ebben az esetben is él.

A gépbemutató nyílt napon erről is részleten fogok beszélni!

A BomTech gépekről további információkat itt találsz >>>

A Sminktetováló gépeket bemutató nyílt napra pedig itt jelentkezhetsz >>>

kalcsu nevjegy

(x)

Ezt olvastad már?

Minden megosztás számít!
FacebookPinterestTwitterLinkedInEmail

Vélemény, hozzászólás?