Tanulj te is Einat Dantól, a kreatív smink nagymesterétől!

Hazánkba látogat a divat és a szépségipar egyik meghatározó alakja, a kreatív smink nagykövete, Einat Dan!  Az izraeli származású művésznő a világ számos nagyvárosában dolgozik és alkot. Vezető divatfotósokkal működik együtt, munkái a legnevesebb divatmagazinokban kerülnek bemutatásra. És most te is ellesheted a technikáját az őszi Beauty-n!

Einat Dant művészeti vezetőként is jegyzik, keresettek ma már kézzel készített egyedi jelmezei, kosztümök, fejdíszek és kiegészítők, amelyek számos kifutón, jelentős eseményen és rangos divatmagazin címlapján is fellelhetőek. Utazásai során nagy sikerrel tart mesterkurzusokat szakmabelieknek. Ezúttal Magyarországra is ellátogat, és beavat bennünket a kreatív smink varázslatos világába! Kivételes tehetsége és egyedi technikái méltán emelték őt a szakma legnagyobbjai közé.

Amennyiben szeretnéd személyesen is látni hogyan alkot, akkor már most írd be a naptárba, hogy az őszi Beauty sminkszínpadán tart bemutatót november 4-én, szombaton 10 órától a Lurdy Házban.

Aki pedig tanulni szeretne a kreatív smink nagykövetétől, és nyitott arra, hogy a szárnyai alatt próbára tegye a tudását és a kreativitását, annak másfél napos workshopot ajánljuk. A minőség, valamint a hangulat garantált, természetesen a szakmai fejlődés, a technikai tudásban, illetve a kreativitásban való növekedés is. Ez a képzés új távlatokat nyit! A résztvevők a kurzus végén oklevelet kapnak.
Fontos! A másfél napos workshopon való részvétel, bizonyos szintű technikai tudást követel és feltételez, kizárólag képzett sminkesek jelentkezését várjuk!
A Beauty-ra a szakma számára a belépés idén ingyenes, de regisztrációhoz kötött. A másfél napos workshoppal kapcsolatosan érdeklődni és jelentkezni az eva.toth333@gmail.com címen lehet. A résztvevők száma korlátozott!

Ajánlott cikkek

Minden megosztás számít!
FacebookPinterestTwitterGoogle+LinkedInEmail

Vélemény, hozzászólás?