Táplálék-kiegészítés

Salaktalanítás

Annak, aki szeretné testét salaktalanítani, mindenekelőtt a kiegyensúlyozott sav-bázis háztartásra kell odafigyelnie. De miként alakul ki egyáltalán a túlsavasodás? Ott vannak egyrészt a táplálkozási hibák: túl sok hús, fehér liszt, cukor, állati zsiradék, túl kevés teljes értékű élelmiszer, jó olajok és zöldség. De a stressz, a kevés mozgás és orvosságok rendszeres szedése is túlsavasodáshoz vezethet.

Fontos: Aki túl keveset iszik (mindenekelőtt vizet), az is veszélyezteti a sav-bázis egyensúlyát. A túlsavasodás következményei nagyon sokrétűek, az általános egészségügyi problémáktól kezdve (pl. a lendület hiánya, csontritkulás, fogproblémák) egészen a különféle bőrbetegségekig és allergiákig. Legtöbbször a kötőszöveteket érinti (cellulit, kötőszöveti gyengeség). A legbiztosabb útja, hogy a testünket védjük a túlsavasodástól, az a megfelelő ásványi anyagok rendszeres szedése. Elsősorban az ásványi anyagok és nyomelemek azok, amik természetes formában segítik a szervezetet megelőzni, vagy megszűntetni a túlsavasodást.

Többfunkciós korallkalcium

Kímélő és átfogó savtalanításra különösen alkalmas az úgynevezett korallkalcium, amit elhalt korallból nyernek. Ez az anyag minden olyan ásványi anyagot és nyomelemet tartalmaz, amire a testünknek szüksége van: A nagy mennyiségű kalcium és magnézium mellett 70 további ásványi anyagot és nyomelemet, mint a kálium, cink, szelén, vas, mangán, valamint króm tartalmaz. A korallkalcium hatóanyagait a test tökéletesen felhasználja (90-100%-ig bio rendelkezésre állás). Egy korallkalciumos kúra megszűnteti a savasodást, és ezzel egyidőben gondoskodik a test optimális ásványi anyag és nyomelem tartalmáról.

 


Ezt olvastad már?

FacebookPinterestTwitterLinkedInEmail