A TattooMed® megérkezett Magyarországra is!

Örömmel üdvözöljük önöket ezennel Magyarországon is! A TattooMed® egy dinamikusan fejlődő nemzetközi cég, professzionális sminktetoválás ápolására kifejlesztett bőrápoló termékekkel szeretné az egyre magasabb szintű igényeket kielégíteni. Mivel a sminktetoválások különleges ápolást igényelnek, kifejlesztettünk egy termékcsaládot az egészségügyi szabványoknak megfelelően (x)

A TattoMed® cég a kiváló minőségű, 100% vegán, valamint állatkísérlet-mentes termékekre specializálódott. Gyógyászati bőrápoló krém tetovált bőrre. Óvja és ápolja a sminktetoválást.

Gyógyszerészek, bőrgyógyászok és tetoválók által közösen kifejlesztett termék.

TattooMed® after tattoo utókezelő krém a friss tetoválásra az első naptól. Intenzív ápolás a tűszúrások után.

A TattooMed® által kifejlesztett After Tattoo speciális termék mélyen felszívódik a bőrbe és elősegíti a tetovált bőr gyorsabb regenerálódását. A Dexpanthenol (7%) tartalomnak köszönhetően a bőr puha és hidratált marad a vékony krémréteg alatt, valamint elősegíti a sebgyógyulást. Viszketéscsillapító és bőrnyugtató hatása révén ideális a frissen tetovált bőr kezelésére. A TattooMed after tattoo nem zsíros, gyorsan felszívódik. Tökéletes összetételének köszönhetően napi többszöri használatra alkalmas.

TattooMed® Sun Protection stick LSF30

Kiváló minőségű UVA/UVB védelem a sminktetoválásra színvédelemmel.
A TattooMed® sun protection stick LSF30 speciálisan kifejlesztett napvédő a tetovált bőrre erős napsugárzás esetén. Praktikus kiszerelésnek köszönhetően minden táskában elfér. A kiváló minőségű hatóanyagok, a TattooMed® színvédő technológia és a széles spektrumú UVA/UVB szűrőfilter kiváló védelmet nyújt a sminktetoválásnak. A termékben 30 faktoros fényvédelem is megtalálható, ami védi a tetovált bőrt a káros napsugárzástól. Színtelen, száj és szemöldöktetoválásra a megfelelő hidratáló.

Mostantól elérhetőek lesznek a termékeink a kozmetikai szalonokban, tetováló stúdiókban, kozmetikai webáruházakban, valamint a www.tattoomed.hu oldalon.

Viszonteladói ajánlatunkat kérje az alábbi elérhetőségeken: info@tattoomed.hu vagy telefonszámunkon: +3630-598-5795.

(x)


Ezt olvastad már?

FacebookPinterestTwitterLinkedInEmail