Tavaszi frizurák a vörös szőnyegről

Az év első nagyszabású rendezvényén,  a 75. Golden Globe-gálán idén zömében fekete ruhában jelentek meg a résztvevők.  A visszafogott, egységes megjelenés jelentős teret hagyott a frizurák és a sminkek kibontakoztatásának. A hajtrend kifejezetten változatos idén. Nézzük, milyen frizurát választottak a vörös szőnyeg sztárjai.

Rövid haj

A tavalyi rövid trend lendülete idén tavasszal is kitart, vagyis nem kell félni, a pixie nem ment ki a divatból! Sőt, 2018-ra új színekkel, új lendülettel gazdagodik. A rövid haj szinte felszabadít, aki váltani akar, az idén is nyugodtan megteheti, egyáltalán nem kell attól tartania, hogy nem lesz nőies!

Zoe Kravitz az elegáns megjelenés mellett döntött hangsúlyos ajkakkal és feltűnő fülbevalóval.  (Lenny Kravitz lánya áprilisban szabadult meg hosszú, fonott hajától. Akkor még platinaszőke volt, azóta váltott a sötétebb hajszínre.)

Kate Hudson haja 2015 óta egyre rövidebb. Sőt, tavaly a díva még kopaszra is borotválta a fejét. Azóta ismét növeszti, de egyelőre marad a rövidnél.

Michelle Williams haja 2012-ben egyszer már volt rövid, de 2016 óta kitart ugyanannál a színnél és formánál. Idén talán kicsit más a frufru, és a színárnyalata is változott kissé.

Konty

Az elegáns megjelenés és a fekete szín tökéletes kiegészítője a konty. Ezt persze át lehet ültetni 2018-as trend szerint. Nem érdemes mereven ragaszkodni a technikai szabályokhoz.

Angelina Jolie már régóta nem tette tiszteletét díjátadón, ráadásul olyan eseményen, ahol Jennifer Aniston jelen van. Ezért megjelenését vélhetően a konttyal igyekezett még méltóságteljesebbé tenni. Így lett egy könnyed hajkölteménye rakoncátlanul, lazán feltűzött tincsekkel.

Elizabeth Moss szintén egy könnyed konty mellett döntött, oldalt egy kis hullámos tinccsel, ami nagyon bájossá és üdévé varázsolta.

Nicole Kidman frizurája nagyon hasonló volt kolléganőjéhez, talán csak kevesebb hullámmal. Mindenképpen fiatalos, könnyed benyomást kelt.

Kétségkívül Saoirse Ronan keltette a legnagyobb feltűnést, és egyúttal begyűjthette a legdivatosabb haj elismerését is. Mind a szín, mind a konty nagyon jó választás volt.

Hullámos fürtök

Idén ismét divat lesz az enyhén hullámos haj, a szélfútta megjelenés. Persze a gondos elkészítés és a jól összeválogatott alapanyagok elengedhetetlenek, amelyek a légies megjelenést biztosítják, hogy ne lapuljon le és ne veszítsen tartásából a haj. Cathrine Zeta-Jones, Kendall Jenner és Laura Dern könnyed fürtjei már szinte a nyarat idézik.

Lófarok

Ki mondta, hogy a copf nem lehet mutatós? Sőt! Nem csak, hogy mutatós, de kifejezetten figyelemfelkeltő!

Dakotha Johnson elképesztőn jól festett a copfjával.

Halle Berry szintén merész volt, és vállalta a lófarkat.

Fotók: pinterest


Ezt olvastad már?

FacebookPinterestTwitterLinkedInEmail