Most Te kapod a MENNYEI BAZSARÓZSA kezelést!

Most Te leszel a középpontban, hiszen tavasz közeledtével a Te bőrödnek is jár a kényeztetés! Próbáld ki a tavaszi szezon igazi különlegességét, a Maria Galland Soin Pivoine hidratáló, revitalizáló mennyei bazsarózsa kezelését, mely a hosszú tél után felébreszti bőröd természetes ragyogását! Ne feledd, bőröd szépsége, egészsége a legjobb referencia vendégeid számára! (x)

Próbáld ki a Soin Pivoine – Mennyei bazsarózsa kezelést! Jelentkezéshez kattints ide >>>

soin_pivoine_maria_gallandAz évszakok váltakozásával különböző környezeti hatások érik bőrünket, legyen az extrém hideg, szél vagy éppen káros UV-sugárzás. Ezekkel szemben a megfelelő arcápolási protokollt kiválasztva hatékonyan védekezhetünk. A szezonalitás emiatt egyre nagyobb jelentőséggel bír a kozmetikai szalonokban. Ma már a vendégek is egyre tájékozottabbak, tudatosabbak,részükről is egyre nagyobb igény mutatkozik az évszaknak megfelelő, speciálisan az előttünk álló szezonra felkészítő kezelésekre. Érdemes tehát szezonális kezelésekkel bővíteni, változatossá tenni szolgáltatás-portfóliódat, hiszen ezekkel már a meglévő (törzs)vendégeid elkötelezettségét, elégedettségét is növelheted, sőt ezek a jól kommunikálható, figyelemfelkeltő, limitált kiadású kezelések az új vevőszerzésben is segítségedre lehetnek.

A hosszú téli hónapok alatt bőrünk sápadttá, fakóvá válik, feltűnőbbek rajta a fáradtság és az idő előtti öregedés jelei, éppen ezért tavasszal extra adag hidratálásra van szüksége, hogy újra visszanyerje egészséges fényét, frissességét. Ebben segít a Maria Galland limitált kiadású, csak a tavaszi szezonban elérhető Soin Pivoine – Mennyei bazsarózsa kezelése!

Próbáld ki a Soin Pivoine – Mennyei bazsarózsa kezelést! Jelentkezéshez kattints ide >>>

Essence_009_Maria_GallandA 45 perces expresszarckezelés középpontjában az innovatív N°009 Mennyei bazsarózsa eszencia áll. Ez a friss, tavaszt idéző, rózsás illatú eszencia revitalizált ragyogást kölcsönöz a bőrnek, miközben hidratálja, frissíti azt. Ragyogást fokozó aktív bazsarózsa kivonattal stimulálja a bőraktivitást, illetve véd a környezet káros hatásai ellen, azaz semlegesíti a szennyeződéseket (pl. dohányfüst) és az UV-sugárzás okozta szabadgyököket. A tetramolekuláris hyaluronsav segítségével hidratálja, belülről tölti fel a bőrt, így az kicsattanóan friss lesz. A bazsarózsa-lótusz-jojobaolaj komplexszel pedig véd a transzepidermális vízveszteség ellen, valamint kisimítja a bőrt és harmonizált arcszínt biztosít.

Próbáld ki a Soin Pivoine – Mennyei bazsarózsa kezelést! Jelentkezéshez kattints ide >>>

A Maria Galland minden egyes kezelése és terméke azonnali és látható eredményeket nyújt, hiszen különleges hatóanyagok kerülnek felvitelre az innováció élvonalából. A termékek fejlesztése során a kutatók folyamatosan figyelik a hölgyek változó igényeit, szükségleteit, de nagy hangsúlyt fektetnek a környezetváltozás tanulmányozására is. Figyelemmel kísérik, hogy a változások – legyen szó például nagyobb UV-sugárzásról, vagy nagyobb légszennyezésről – milyen hatást gyakorolnak a bőrre és ebből adódóan milyen új igények, szükségletek merülnek fel az arcápolásban. Ezekre reagálva olyan termékeket kínálnak számodra, melyekkel valóban egyedi, különleges, az évszaknak megfelelő, az éppen adott káros környezeti hatásokkal szemben hatékony védelmet nyújtó kezelésben részesítheted vendégeidet.

Próbáld ki a Soin Pivoine – Mennyei bazsarózsa kezelést! Jelentkezéshez kattints ide >>>

kc_logo

Kalcsu Cosmetics
H-1139 Budapest, Frangepán u. 8-10.
kapcsolat@kalcsu.hu
06-30/835-6811
www.kalcsu.hu

(x)


Ezt olvastad már?

FacebookPinterestTwitterLinkedInEmail