Tekintsünk a 3-6D szempilla építésre remekműként

A Perfect Look Kft. egy testvérpár által létrehozott vállalkozás. Megalakulásunk második éveben is fő célunknak tűztük ki azt, hogy a szempilla építés világában külföldről hazahozzuk a legújabb nemzetközi trendeket és megismertessük, oktassuk a legjobb technikákat. Küldetésünk, hogy a meglévőek mellett bővítsük azon a termékek kínálatát, amelyek megfizethetőek, ugyanakkor kiváló minőségűek (x)

 

„A minőség mindig jó döntés, miért érnéd be kevesebbel?“

Megalakulásunk előtt folyamatosan kerestük és hosszú időn keresztül teszteltük azokat a márkákat, amelyek megérik az árukat, jó velük dolgozni és nem utolsó sorban a vendég elégedett.  A termékeket tekintve a legfontosabb szempont mégis az volt, hogy a használat során hosszú távon se lépjen fel allergia, érzékenység, bármilyen probléma, mint pl. a saját szempillák elgyengülése, elvesztése. Kiemelt figyelmet fordítottunk a saját szempillák élettartamának a megőrzésére, több terméket is kínálunk, amelynek használatát otthoni ápolásra is ajánljuk.

Úgy kell minket elképzelni, mint egy gardróbot, amelyben sok-sok szebbnél-szebb ruha sorakozik, de ezek a ruhadarabok nem egy márkából kerültek kiválogatásra, mindegyik más. Ez azt jelenti, hogy a Perfect Look Kft. a szempilla-hosszabbításhoz használatos termékek közül csak azokat a márkákat forgalmazza, amelyek minden, fent felsorolt szempontnak megfelelnek, tehát kiváló minőségűek és gazdaságosak.

Büszkék vagyunk többek között arra is, hogy a nemzetközi élvonalba tartozó Flawless by Loreta és a Vivienne szempillák magyarországi forgalmazói lehetünk.

De hiába minden, ha nincs megfelelő technika, amit alkalmazni lehet a gyönyörű szempilla építéséhez. Pontosan ezért helyezi a hangsúlyt a Perfect Look Kft. elsődlegesen az oktatásra!

perfect look konferencia1

Idén bátran döntöttünk amellett, hogy a magyarországi szempillaépítő szakemberek részére megszervezzük az Első Magyar Szempillaépítők Konferenciája és Tréning-et. A konferencia  nemzetközi mintán alapul, amelyen első kézből szállítjuk a legújabb trendeket, információkat egyrészt a hazai szakemberek kiválóságainak közreműködésével, másrészt nemzetközileg is az élvonalba tartozó Tatiana Bilolovets részvételével.  A konferencián lehetőség lesz a „Tippek, trükkök, praktikák“ néven szervezett tanácsadásra is.

A konferenciáról bővebben:

www.konferencia.perfectlook.hu

Elérhetőség:

Perfect Look Kft.

Szakmai felelős:

Hillerné Karmacsi Mária

mesterkozmetikus és szempillaépítő mestertréner

Bemutatószalon és oktatás:

Ében Szépségszalon

1148 Budapest, Nagy Lajos király útja 15-17.

www.perfectlook.hu

Tel: 06-20-427-7234

Tel: 06-30-593-0040

(x)


Ezt olvastad már?

FacebookPinterestTwitterLinkedInEmail