Természetes segítség a bőrápoláshoz

A L’amia Natura natúrkozmetikumok saját fejlesztésű, magas hatóanyag koncentrációjú termékek, melyek alapanyagait a világ különböző pontjairól- az adott növények legoptimálisabb termőterületeiről – szerzem be (x)

serum_beauty_forumA 100 %-ban természetes összetevők gondos válogatást követően kerülnek felhasználásra a termékeimben, amelyeket saját receptúráim szerint készítek el, és amelyek teljes egészében vegyszerektől, szintetikus és mesterséges anyagoktól mentesek.

Annak érdekében, hogy biztosítani tudjam termékeim számára a természetes összetevők teljes vitamin, hatóanyag- és ásványianyag tartalmát, hidegen sajtolt növényi olajokat, terápiás minőségű illóolajokat, természetes hatóanyagokat, valamint tiszta, tartósítószermentes aromavizeket, növényi kivonatokat használok. Ezen folyamatoknak köszönhetően az élő, szerves anyagok, jelentős hatékonysággal rendelkeznek, így használatukkal kiemelt eredményeket tudunk elérni a különböző bőrproblémák kezelése terén is. A L’AMIA NATURA termékeket a kiskereskedelmi fogyasztókon kívül több magyarországi Spa, szálloda és kozmetika is használja a munkáik során.

new_serum_beautyforumA L’AMIA NATURA natúrkozmetikumokkal és alapanyagokkal le tudjuk fedni a kozmetikai kezelések széles palettáját. Kiemelkedő szempont, hogy gazdag és folyamatosan bővülő termékkínálatunknak köszönhetően, partnereink személyre szabhatják a kezelésmeneteket vendégeik részére, legyen szó bőrápolásról, bőrgyógyításról vagy testkezelésekről egyaránt. A L’AMIA NATURA által ajánlott protokollok a különböző igények szerint  sokszínűen módosíthatók, melyhez folyamatos képzéseket és szakmai támogatást nyújtunk.

GÁSPÁR Viktória
Tel.: +36-1 950 5695
lamia@lamianatura.com
www.lamianaturashop.com

(x)

Ezt olvastad már?

Minden megosztás számít!
FacebookPinterestTwitterLinkedInEmail

Vélemény, hozzászólás?