Természetes védelem a pigmentfoltok ellen

A nap folyamatos sugárzást bocsát ki, amelyet a légkör szűr, mielőtt kapcsolatba kerül a bőrrel. A napsugárzásnak sok előnye van a szervezetünkre, a bőrünkre és az általános egészségi állapotunkra nézve, de velejárói a negatív következmények is. Ezek közé tartozik a fokozott oxidatív stressz, fokozott gyulladásos bőrreakciók, korai bőröregedés és a fokozott bőrpigmentáció. A bőröregedés látható jeleinek kialakulásáért 80 %-ban a napsugárzás a felelős, ezért a megfelelő napvédelem kulcsfontosságú elem a bőröregedéshez kapcsolódó elváltozások csökkentése érdekében, mint például a ráncok, foltok és a feszesség elvesztése (x)

Sok éven át a nap ultraibolya sugarai (UV) tekinthetőek a negatív hatások fő okainak, azonban a legutóbbi vizsgálatok azt mutatják, hogy az infravörös sugárzás (IR-A) szintén felelős a bőrromlásért. A kor előre haladtával, a pigmenttermelő rendszerek működése fellazul, ebből kifolyólag erősödik a pigmentáció az öregségi foltok megjelenésével. Hormonális változások, gyógyszerek, kozmetikumok, parfümök is okoznak kellemetlen pigmentációs zavarokat.

A L’AMIA NATURA innovatív természetes összetevőkből álló készítményei hatékonyan képesek visszafordítani a napkárosodott bőr látható jeleit, gépi kezelés vagy savas hámlasztás nélkül. A L’AMIA NATURA termékekben lévő, egymással szinergiában működő bőrhalványító növényi hatóanyagok egymást erősítve fejtik ki hatásukat.

L’AMIA NATURA PIGMENTFOLT HALVÁNYÍTÓ KRÉM

100% -ban természetes összetevőket tartalmazó termék. Vegán
A L’AMIA NATURA Pigmentfolt halványító krém, képes visszafordítani a pigmentfoltos bőr látható jeleit, lézeres kezelés vagy savas hámlasztás nélkül. Nemcsak a napkárosodott bőr kezelésében hatékony, hanem a szeplők, öregségi foltok, valamint a hormonális változás okozta barna foltok halványításában is rövid időn belül jelentős javulást eredményez. A L’AMIA NATURA Pigmentfolt halványító krém szinergikus összetevői egymást erősítve hatékonyan és kíméletesen halványítják el a pigment és öregségi foltokat, úgy gátolják a bőr melanin termelődését, hogy közben a melanocitákat nem károsítják (szemben a bőrvilágosításra gyakran alkalmazott Kojic savval). Az innovatív természetes alkotóelemek, mint a fehérliliom olaj, a maláta kivonat és a tengeri polimerek, gazdagok olyan fitoszterolokban, antioxidánsokban és polifenol származékokban, melyek mind a pigmentációs rendellenességektől, mind a szabadgyökök negatív hatásaitól védik a bőrt.

Hatását erősíti a L’AMIA NATURA THE SERUM  termékcsalás második tagja, mely egyedülálló összetételének, valamint a különleges és innovatív vörösáfonya őssejtnek köszönhetően a pigmentfoltos bőr kezelése mellett a fénykárosodott és öregedő bőr kezelésének természetes alternatíváját még magasabb szintre emeli.

L’AMIA NATURA THE SERUM C-VITAMIN SZÉRUM VÖRÖSÁFONYA ŐSSEJTTEL

100 % -ban természetes összetevőkből álló termék. Vegán
A THE SERUM termékcsalád második bőrszépítő tagja. Magas, 10 %  C-vitamin tartalma, a Vörösáfonya őssejt és az egyik legerősebb természetes antioxidáns a Ferulinsav egyedülálló szinergiája járul hozzá a bőr fiatalításához és a feszes, egységes bőrfelszín kialakításához. A szérum összetevői egymás hatását erősítve serkentik a bőr kollagén termelését, semlegesítik a szabadgyököket és rövid időn belül hatékonyan regenerálják az öregedő bőrt. Szabályozzák a pigmentációs rendellenességeket, kivilágosítják az öregségi és májfoltokat. Az őssejtek feladata, hogy elősegítsék a meglévő sejtek megfelelő működését és visszaállítsák a helyes sejtműködést. A vörösáfonya őssejt közülük az egyik legerősebb bőrfiatalító hatású növényi őssejt. Mint kiemelkedő antioxidáns, hatékonyan gátolja a bőröregedést, szimulálva a növények természetes védelmi mechanizmusát.

GÁSPÁR Viktória
Tel.: +36-1 950 5695
lamia@lamianatura.com
www.lamianaturashop.com

(x)

Ezt olvastad már?

Minden megosztás számít!
FacebookPinterestTwitterLinkedInEmail

Vélemény, hozzászólás?