Fotó: Gali Renáta

Tippek a tökéletes alapozó kiválasztásához

Ha sminkekről beszélünk, akkor nem lehet eléggé kiemelni az alapozás jelentőségét. Hiszen legyen bármilyen szép is a technikánk, kifinomult a márka, amivel később dolgozunk, ha bármi hibádzik a kezdésnél, veszni hagyjuk a későbbi harmonikus összképet. Hogy mire érdemes figyelni az alapozó kiválasztása, használata során, hogy minden rendben legyen?

Mire figyelj?

  • Mindig gondold végig mire/kire készül a smink és milyen szerepe lesz ebben az alapozónak (nappali vagy alkalmi, esetleg fellépő smink készül, milyen bőrtípusra, fiatal vagy idősebb hölgyre készíted azt – ez mind befolyásoló tényező).
  • Matt finishű vagy természetes fényű alapozóra lesz szükség?
  • Milyen fedőképességet szeretnél? Mind a folyékony, mind a krémes állagú alapozók között találhatsz eltérő fedőképességű termékeket.

További tippek és tanácsok a héten megjelent We Love Make-up! magazinban, amelyet irodánkban (1015 Budapest, Hattyú u. 14., VI. emelet Health&Beauty Business Kft.) személyesen, vagy a hétvégi Beauty Forum kiállítás-és vásáron, a Millenárison is megvásárolhatsz. A kiadvány ára: 490 Ft.

We Love Make-up! magazin


Ezt olvastad már?

FacebookPinterestTwitterLinkedInEmail