Fotó: Northfoto

Tökéletes formában a lábak is

A divattal lépést tartó hölgyek nem csak arra fordítanak figyelmet, hogy a kezükön szép legyen a köröm. Nyáron, a nyitott cipőkben a lábkörömnek is tökéletesen kell kinéznie, de télen is érdemes odafigyelni az ápolt lábakra. Az UV fényre kötő zselével védett köröm hetekig tartó tökéletes kinézetet biztosít. A legkedveltebb díszítés a francia lakkozás

 

1. A pedikűr során rövidítse és formázza a körmöt, majd a felületét mattítsa egy bufferrel. Ezután vigyen fel rá egy réteg tapadózselét.

2. A zselét a gyártó utasításai szerint nagyjából két percig kell UV fény alatt kötni hagyni. Lábujjkörömhöz kapható speciális UV lámpa, amiben van elég hely a lábnak.

3. A körömépítést speciálisan a lábujjkörmökre kifejlesztett zselével végezze. Igen kedvelt anyag a rugalmas zselé, ami tökéletesen követni tudja a járás közben végzett gördülő lábmozdulatot.

4. A francia lakkozáshoz szükséges fehér zselét egy vékony ecsettel, egyenletesen vigye fel a körömvégre. A megkötés után a köröm felületét bufferrel mattítsa, majd reszelővel formázza a körmöt.

5. Végül magas fényű zselével fejezze be a francia díszítést. A zseléréteg hetekig tart, utána szükséges csak újra formára reszelni és feltölteni.


Ezt olvastad már?

FacebookPinterestTwitterLinkedInEmail