Tóth Edit: Ezt az élményt már nem lehet felülmúlni!

Tóth Edit a 2013-as magyarországi Beauty-győzelem után Münchenben képviselhette az országot, nem is akárhogy! Saját elmondása szerint csak akkor fogta fel, hogy az ő nevét mondták ki a NailArt 3D kategória győzteseként, amikor a barátnői a háttérben sikítani kezdtek

A legemlékezetesebb pillanat a Beauty Forummal kapcsolatban számomra természetesen az volt, amikor az én nevemet mondták ki az eredményhirdetésnél, de ez egy folyamat, amit mindenkinek át kell élnie. A versenyig vezető utat és időt…- mondta Tóth Edit, aki Assenbrenner Nikitől kapta meg a Beauty Forum stafétát. – 2013-ban szereztem kvalifikációt, így én képviselhettem hazánkat Münchenben 2014-ben.
toth edit1Az első nap csodálatos volt, hiszen Assenbrenner Niki barátnőm és Kis Mercédesz is aranyérmes lett. Az egyik legcsodásabb élményem pedig, amikor reggel készültünk és ott álltak körülöttem a lányok (Niki, Merci), a modelljeik és Alex (aki Romániát képviselte MakeUp kategóriában). Mind arra vártak, hogy mit szeretnék, hogyan tudnak segíteni. Ez annyira feltöltött, hogy éreztem, ha nem érek el helyezést, akkor is annyi élménnyel gazdagodtam, hogy megérte.

Az eredményhirdetéskor egyszerűen nem hittem el, hogy az én nevemet mondták ki. Akkor tudatosult bennem igazán, amikor hallottam, hogy hátulról üvöltenek a lányok. Egyszerűen csodálatos volt! Ezt az élményt talán már nem lehet felülmúlni. Mindenkinek azt kívánom, hogy élje át!

 

Tóth Edit kérdezi Kis Mercédesztől, hogy mi volt az a meghatározó pont a pályafutása során, amikor eldöntötte, hogy sikeres körömdíszítőként/körömépítőként sikeres versenyző is lesz?


Ezt olvastad már?

FacebookPinterestTwitterLinkedInEmail