Transzdermális oxigénterápia – bőrfiatalítás tű nélküli hatóanyagbevitellel

(Hirdetés) Az energetizáló oxigén és a transzdermális hatóanyagok együttes ereje. Az oxigén megkérdőjelezhetetlenül létünk alapeleme. Kiemelt fontosságú, hogy bőrünk különböző rétegei is folyamatosan megfelelő mennyiségű és tisztaságú oxigénhez jussanak, hiszen ez az energiatermelési folyamatok zavartalan működésének alapfeltétele. Többek között a sejtosztódáshoz, a kollagén-elasztin szintézishez, a sejtek megújulásához és az ATP-szintézishez is szükség van oxigénre.

Jelentkezz TRD oxigénterápia Nyílt Napunkra itt>>>

Az OXYJET géppel végzett transzdermális oxigénterápia során tű nélküli eljárással, akár 98%-os tisztaságú molekuláris oxigénnel és bőrfiatalító hatóanyagokkal töltjük fel a bőr különböző rétegeit. A terápia során használt készüléknek és a transzdermális hatóanyagoknak köszönhetően rendkívül eredményes sejtszintű bőrfiatalító kezelések végezhetők. Az OXYJET készülék 4 különböző kezelőfejének és beviteli módjának segítségével a bőr felszínére és mélyebb rétegeibe, tehát a dermiszbe és az epidermiszbe egyaránt juttathatunk értékes hatóanyagokat, teljesen biztonságosan és fájdalommentesen.

Jelentkezz TRD oxigénterápia Nyílt Napunkra itt>>>

Az eljárás lényege, hogy a készülék beszívja a levegőt, majd megszűri, és az akár 98%-os tisztaságú molekuláris oxigént magas nyomással injektálja a bőr felső rétegén keresztül a bazális réteg sejtsoráig, a sejt és a sejtközötti állományba egyaránt. A kezelések során azonban nem csak oxigént juttatunk a bőrbe, hanem az oxigén és magas nyomás segítségével transzdermális hatóanyagokat is injektálunk a bőr mélyebb rétegeibe. Ezáltal a bőr belülről kifelé töltődik fel, és eredményeképpen láthatóan simább, feszesebb és élettel telibb lesz.

Gyere el TRD oxigénterápia Nyílt Napunkra, ahol bevezetünk a transzdermális oxigénterápia világába! Megismerkedhetsz az eljárás során használt speciális hatóanyagokkal, továbbá trénerünk részletesen bemutatja Neked az eljárást és a gyakorlatban is megfigyelheted, hogyan működik az OXYJET készülék.

Jelentkezz TRD oxigénterápia Nyílt Napunkra itt>>>

Kalcsu Cosmetics
H-1139 Budapest, Frangepán u. 8-10.
info@kalcsu.hu
06-1-237-0370
www.kalcsu.hu

 


Ezt olvastad már?

FacebookPinterestTwitterLinkedInEmail