Fotó: Northfoto

Trendi a szeplő, ne takard el!

Ha szeplős az arcod, akkor ne rejtegesd! Most ráadásul nemzetközi szépségtrend lett, láthattuk az idei párizsi divathéten is, hogy a smink központi elemévé vált a szépségpöttyök kiemelése

A szeplő most olyannyira vonzó, hogy a kozmetikai cégek kifejezetten szeplők kialakítására, különböző árnyalatú ceruzákat dobtak piacra, hogy akinek nincs, az is tudjon festeni magának. A szeplő az új egyedi kód, hisz minden embernél más színű, formájú, de egy biztos: ártatlanul szexi, kislányosan bájos. Így érdemes még inkább kihangsúlyozni a szépségpöttyöket – javasolja Larion Oscar sminkmester.

A körültekintő, bőrtípusnak megfelelő arctisztítás, hidratálás után vékony rétegben, kifejezetten az arcra való fényvédővel kend be az arcot. A szeplős emberek általában világos bőrűek, gyorsabban megpirulnak a napon, ezért magas fényvédővel kell védeniük a bőrüket. Még a smink alatt is, hogy fesztelenül érezzék magukat.

Ahhoz, hogy kiemeld a vonzó szépségpöttyöket, kerüld a vastag alapozókat, inkább válaszd a színezett hidratálókrémeket: a BB vagy CC krémeket. Egységesen vidd fel az arcra, a legideálisabb, ha kézzel masszírozod a bőrbe. Ezután finoman púderezd le a T-zónát. Az orcák kiemelésére használj bronzosítót, így a legtermészetesebben tudod hangsúlyozni a szeplőket, valamint egészségtől ragyogó, napbarnítottabb lesz az arc.

A szem kiemeléshez, a természetes hatás fokozása érdekében földszíneket használj. A szempillákat a végén barna szempillaspirállal fesd ki. Az ajkak frissességéhez jó választás egy áttetsző szájfény. Ragyogjon mindenki természetesen!


Ezt olvastad már?

FacebookPinterestTwitterLinkedInEmail