Új disztribútornál a Wella és a Londa!

Magyarországon, Csehországban és Szlovákiában a Wella Professionals, System Professional, NIOXIN és Londa márkákkal dolgozó szakemberek új disztribútort köszönthetnek. A professzionális üzletág disztribúcióját 2017. július 1-től a Sirowa Group végzi. (x)

A Coty szakmai elhivatottsága a professzionális üzletági partnerei felé töretlen. A márka új forgalmazója továbbra is a lehető legmagasabb szintű termékeket és szolgáltatást nyújtja partnereik számára.

Elkötelezettek abban, hogy a szakemberek még magasabb szinten szolgálhassák ki vendégeiket, és üzletük forgalma tovább növekedjen. Céljuk, hogy partnereikkel együtt ünnepelhessék a közös sikereket, és még magasabb szintre emeljék a professzionális üzletág szolgáltatásait.

coty_beautyforumA Sirowa cég széles körű tapasztalattal rendelkezik a professzionális hajápolási termékek piacán, és más kelet-európai országokban már sikerrel bizonyított. A disztribúciós csapat több globális díjat nyert el, ők nyitották meg az első nemzetközi Wella stúdiót Európában, és kiemelkedő kapcsolatot ápolnak a Sassoon Academy-vel. Szakmai tapasztalatukkal hozzájárulnak a magyar, cseh és szlovák professzionális üzletág szereplőinek további sikeres működéséhez.

Ha a Coty professzionális üzletágába tartozó márkákkal  kapcsolatban bármilyen kérdésük adódna, forduljanak bizalommal a Coty vagy a Sirowa kapcsolattartóihoz!

 

Magyarország – Kiemelt kapcsolattartó: 

  • Nora Patzeltova – Area sales manager Slovakia
  • nora.patzeltova@sirowa.com
  • +421 903 306 550

Cseh Köztársaság/Szlovákia – Kiemelt kapcsolattartó: 

  • Jan Rozek – National sales and marketing manager
  • jan.rozek@sirowa.com
  • +420 724 354 592

 

(x)


Ezt olvastad már?

FacebookPinterestTwitterLinkedInEmail