Újgenerációs kozmetikumok a Stellától!

A Stella Zrt. az egyik legnagyobb múlttal rendelkező cég a szépségszakma területén. Piaci igényekhez igazodó magas minőségű termékpalettájával 1952 óta sikeresen szolgálja a hazai és nemzetközi szépségszakmát és a szépülni vágyó fogyasztók igényeit. Meghatározó piaci szerepe a több, mint 65 éves szakmai tapasztalatnak és a kiegyensúlyozott, folyamatos fejlődésnek köszönhető, melyekkel a szépségszakma szolgálatában áll (x)

A legmagasabb piaci igényeknek megfelelő márkákat gyárt és forgalmaz kizárólagosan, melynek összeállítását a komplexitás, az aktuális szakmai irányzatok, a minőség, az innováció és a legmagasabb technológia vezérli, figyelembe véve a tudatos vásárlók szempontjait és a környezettudatosságot. Árukínálata átfogja a fodrász-kozmetikai professzionális és otthoni szépségápolás teljes vertikumát a minőségi, széleskörű árukínálattal, 80%-ban saját márkás és fejlesztésű termék szortimenttel.

A Stella Zrt. egy egyedülálló, újgenerációs professzionális kozmetikai termékcsaládot alkotott meg, és léptetett piacra, kifejezetten a problémás;- zsíros;- vegyes típusú;- mitesszeres;- szeborreás bőrök kezelésére. A Lady STELLA Derm Touch kozmetikumokkal egy komplett bőrtisztító, ápoló, bőrfunkció normalizáló kezelési protokollt tudnak a szakemberek végrehajtani.

A szépségipari szakemberek a nehezen kezelhető bőr legkülönbözőbb formáival találkoznak. A fokozott zsírtartalom, és a mitesszerek nem szakszerű eltávolítása, valamint a helytelen otthoni ápolás miatt a panaszok akár 13-40 éves korig is eltarthatnak. A korszerű kozmetikai gyakorlatban – az anti-aging mellett – egyre nagyobb igény van a mitesszeres, szeborreás, zsíros, érzékeny, problémás bőr helyreállító kezelésére alkalmas komplex hatású kozmetikumokra. Ma már az az állítás, mely szerint a férfiaknál gyakoribb a mitesszeres, zsíros bőr, nem állja meg a helyét. A tünetek a nőknél épp olyan gyakoriak, mint a férfiaknál. A bőrzsírosság leggyakoribb érintett területei a hát, a hajas fejbőr, a homlok, a szemöldök, az arc középső része, az orr redő és fül mögötti terület, a mellkas és a lapocka közti régiók.

A bőrtisztító kezelés célja több szintű, amely magában foglalja a mitesszerek eltávolítását, a gyulladások csökkentését és a faggyútermelés szabályozását. A zsírosan fénylő, szürkés-sárga, korpásan hámló bőrfelszínt általában gyulladásos tünetek is tarkítják, ezért nagy a felülfertőzés veszélye is, ami az arcról más testtájékra is átterjedhet. Gondosan kell ügyelni a bőr megfelelő tisztántartására, fertőtlenítésére, a bőrfelszíni emulzió normalizálására és a bőr pH-értékének a helyreállítására. A többszörösen összetett feladat megoldása komplex hatású kezelőszereket igényel. Ennek az igénynek a kielégítését szolgálja a STELLA legújabb fejlesztése, a Lady Stella Derm Touch Professional szalonkozmetikum család. A Lady Stella Derm Touch Professional kozmetikumok bőrpuhító, gyulladás csökkentő, mitesszerképződést gátló gyógynövény kivonatokat, fertőtlenítő, összehúzó és bőröregedést gátló hatóanyagokat tartalmaznak.

A termékekről részletes leírást a www.stellabeauty.hu weboldalon találhat.

(x)


Ezt olvastad már?

FacebookPinterestTwitterLinkedInEmail