Válaszd a biztosat!

Igazoltan hatékony hatóanyag-bejuttatás, szakmai és üzleti támogatás – A Meso Laser készülék megvásárlásával beléphetsz a jövő kozmetikájának világába (x)

A kozmetika alapvető célja, hogy a helyileg felvitt hatóanyagokat minél mélyebb szöveti rétegbe juttassuk a bőr sérülése és károsodása nélkül, és lehetőleg fájdalom nélkül. A hatóanyag-bevitel legnagyobb akadályát a bőr legfelső, természetes védőrétege, a Stratum corneum jelenti. Kizárólag akkor érhetünk el valódi és tartós eredményeket a kezelések során,

■ ha növelni tudjuk a bőr áteresztő képességét, és
■ a hatóanyagok olyan mélységben fejthetik ki hatásukat, ahol a legnagyobb szükség van rájuk.
Ez utóbbira, tehát hogy egy készülék valóban képes a hatóanyagokat a bőr mélyebb rétegeibe juttatni, 2017 januárjától létezik bizonyíték is. Egy független kutatói hatástanulmány készült a Meso Laser készülékről, ami kifejezetten a hatóanyagok bőrbe juttatását vizsgálta. A készülék működése közben folyamatos bepillantást nyerhettünk a bőr alá, és bebizonyosodott, hogy a Meso Laser hatóanyag beviteli technológiája megkérdőjelezhetetlen. A Meso Laser jelenleg az egyetlen olyan fókuszált elektroporációs készülék Magyarországon, amelynek hatékonyságát független kutatói hatástanulmány igazolja.

Tudományos háttér – JenLab GmbH

A rendkívül költséges és bonyolult vizsgálatot Németországban végezték el, a jénai és saarbrückeni egyetemek kutatóinak szoros együttműködésével. A kutatás helyszíne a JenLabGmbH volt, a jénai egyetem orvosi karának high-tech laboratóriuma. Az itt alkalmazott multiphoton-tomográf készülék lehetővé tette a többdimenziós mikroszkópikus képalkotást a bőr különböző mélységeiben. Az „in-vivo mikroszkópia” lényege, hogy a legmodernebb lézerszkennelő technológia segítségével valós idejű képet kapunk a bőr mélyebb rétegeiről, rendkívül nagy felbontásban. Ezt az eljárást az orvostudományban, a bőrgyógyászatban is rendszeresen alkalmazzák, többek között a bőrrák korai felismerésére, vagy a gyógyászati és gyógyszer hatóanyagok bejutási mélységének ellenőrzésére.

A vizsgálat eredményei

A hatástanulmány során a kozmetikai előkezelést követően (Detox Skin Care) három különböző Age Attraction terméket juttattak be a bőrbe a Meso Laser fókuszált elektroporációs technológiája segítségével: Hyaluron szérumot, Youthing ElixirC-vitamin komplexet és Niacinamid ampullát. A hatóanyagokat a vizsgálat előtt fluoreszkáló anyaggal színezték meg, hogy pontosan nyomon követhető legyen az útjuk a bőrben.
A vizsgálat mindhárom esetben látható és pozitív eredményt hozott: a hatóanyagok sikeresen átjutottak a bőr felső védőrétegén: a Stratum corneumon. Tíz perc után pedig már a Stratum spinosumban is kimutatható volt a jelenlétük, ami azért fontos tény, mert ott már érvényesül a bőr úgynevezett gyűjtő funkciója, mely a hatóanyagokat még mélyebb rétegbe képes tovább szállítani. Olyan rétegbe, ahol már tartósan és intenzíven kifejtheti az adott összetevő az erőteljes anti-aging vagy gyulladáscsökkentő hatást.

Összességében tehát beigazolódott, hogy a Meso Laser fókuszált elektroporációs technológiája képes bejuttatni a hatóanyagokat a mélyebb sejtrétegekbe is. Mindezt a bőr sérülése, károsodása vagy irritációja nélkül, ezért az arc érzékeny területein is hatékonyan, biztonságosan alkalmazható, és eredményes kezelések végzését teszi lehetővé. Nem mindegy, hogy a mezoterápiás kezeléseket milyen készülékkel végzed. Más kozmetikai készülék kapcsán (ultrahang, iontoforézis, galván, rádiófrekvencia, tű-nélküli mezoterápia, hagyományos elektroporáció) egyelőre még nincs ilyen bizonyíték a hatóanyag tényleges bejutásáról.
Menj biztosra, és válassz a kezeléseidhez igazoltan hatékony készüléket! Ne fecséreld se a saját, se a vendéged idejét és pénzét bizonytalan hatású készülékekre!

Meso Laser – A jövő kozmetikájának tökéletes alapkészüléke

A Meso Laser készülékre egy teljes kozmetikai szolgáltatáspalettát építhetsz fel, melynek minden kezelése kiemelkedően hatékony és garantált eredményt biztosít. Feleslegessé teszi sok más kozmetikai készülék és anyagkészlet felhalmozását, és lehetőséget ad egy letisztult, költséghatékony üzletvitelre. Önmagában biztosítani tudja neked a magas profitot, a kiemelkedő kezelési eredményeket és az elégedett vendégkört.
A Meso Laser valójában sokkal több egy újabb kozmetikai készüléknél. A Meso Laser egy koncepció. Mikor megvásárolod a készüléket, belépsz a jövő kozmetikájának világába, ahol mindent megkapsz ahhoz, hogy biztonságban érezd magad, a profi betanítástól az örökös gyári szervizig. Segítenek neked elsajátítani azt az innovatív szemléletet és kezelési módszereket, amelyekkel új szintre emelheted a kozmetikai szolgáltatásaidat. Folyamatos szakmai és üzleti támogatást kapsz, a továbbképzésektől egészen a központi marketingig. Mindezek mellett díjmentes saját weboldallal, színvonalas tájékoztató anyagokkal, valamint országos reklámkampányokkal segítenek neked, hogy hatékonyan értékesíthesd kezeléseidet a vendégek körében.

Gyere el díjmentes gépbemutatónkra, és ismerd meg első kézből a Meso Laser lenyűgöző világát!
Időpontok és regisztráció: www.lezeresmezoterapia.hu/tanfolyamok

(x)


Ezt olvastad már?

FacebookPinterestTwitterLinkedInEmail