A Vintage Beauty Szépészeti Nőintézet lett az év szalonja 2017-ben

Az Év szalonja 2017 – országos szépségszalon pályázaton a szakmai zsűri a Vintage Beauty Szépészeti Nőintézetet választotta 2017 legjobb szalonjának. A díjat olyan szépészeti tevékenységet nyújtó üzleti vállalkozásnak ítélik meg, amely kiemelkedő szakmai és példaértékű társadalmi tevékenységet végez. Gratulálunk az elismeréshez!

A Vintage Beauty Szépészeti Nőintézet egy szépészeti szalon Óbudán, a Római-parton, amely a nőkről, a tökéletes elfogadásról és gondoskodásról szól, amely lehetőséget nyújt korunk hölgyeinek a feltöltődésre.
Az első Vintage Beauty szalont 2010-ben alapította Szakonyi Eszter kozmetikus mester, egészségügyi szakkozmetikus.  A Vintage Beauty a kompromisszummentesség miatt saját fejlesztésű és gyártású kozmetikumcsaládot is létre hozott, ezekkel kezelik a vendégeiket, hogy megpróbálják azt a tiszta minőséget létrehozni, amelyet méltónak találnak a vendégekhez, magukhoz és a szakmához.

A Vintage Beauty márka az évezredes tudást ötvözi a mai kor elektrokozmetikai vívmányaival és a hagyományos magyar kozmetika mesterfogásaival. Minden, ami a Vintage Beauty márkanévvel fémjelzett, az a lehető legtisztább és leghatékonyabb. Nincs benne semmi szennyeződés, fölösleges töltelék, vagy a reklámok hamissága. A hazai piacon egyedüliként Ecocert minősítésű kozmetikumokat gyártanak, ezzel is megkérdőjelezhetetlenné téve a termékek minőségét és tisztaságát.

Gratulálunk mi is az elismeréshez!

Ajánlott cikkek

Minden megosztás számít!
FacebookPinterestTwitterGoogle+LinkedInEmail

Vélemény, hozzászólás?