Xtreme Lashes + NEYES Brows = Tökéletes arc smink(tetoválás) nélkül

Tudjuk… tudjuk… A szem a lélek tükre. A legnagyobb metakommunikációs fegyver. A szavak nélküli kifejezés alapja. Lehet szúrós, huncut, csillogó vagy könnytől fátyolos. A női szem, a tekintet hordozza az egyéniség, a személyiség legmarkánsabb jegyeit. Fontos, hogy kihozzuk belőle a maximumot. A tökéletes pillantás képlete pedig nem más, mint a perfekcionális szempilla és a stílusban hozzáillő és keretet adó természetes, mégis professzionális szemöldök egyensúlya. Az Xtreme Lashes műszempilla Stylistjai és a NEYES Brows szakemberei smink nélkül is csábossá varázsolják a tekinteted! (x)

Egy kutatás szerint mi, nők életünk során akár 1 évet is eltöltünk a reggeli sminkeléssel… Spirálozás, szemtusozás, szemöldökrajzolás… Mennyivel könnyebb lenne úgy ébredni, hogy mindez már adott! Ez nem egy álom többé – és még csak kozmetikai tetoválásra sincs szükség!

Egy szépen, stílusosan megkomponált szálas technikájú műszempillát hordva a sarokba dobhatod a spirálodat, de még a tusodat is! Míg a saját (általad már nem is látott) szemöldök szálakat használó professzionális festékkel és púderrel formázott szemöldököd akár hetekig is tündököl.

Professzionális szemöldökformázás – a kozmetikai iskolákban tanultakon túl… Légy 1 nap alatt a szemöldökformázás mestere

A NEYES Brows technikája alapjaiban változtatja meg mindazt, amit eddig a szemöldök megformázásáról tanultál! Az arctípus-analízissel egybekötött brows styling képzéseinken anti-allergén eszközökkel sajátíthatod el a tökéletes szemöldök titkát. A NEYES Brows professzionális szemöldökformázást Budapesten, 1 napos képzés formájában tanulhatod meg, amelynek ára: 63.500 Ft.

A Neyes Brows kárpótolja azt is, aki nem éppen tökéletes szemöldökkel született, és azt is, aki esetleg elrontotta! Továbbá megoldást nyújt azoknak is, akiknek szemöldöke gyér, túlszedett, vagy alig látható.

További részletek

Nézd meg, hogyan működik a NEYES Brows Styling – VIDEÓ!

Ne maradj le őszi akciónkról, most 30 000 forint kedvezmény!

Most minden őszi ALAP tanfolyamunkra 30 000 forint kedvezményt kapsz… Ülj vissza az „iskolapadba”, és tanuld meg a szempilla-hosszabbítás fortélyait nemzetközi szinten, prémium, orvosi minősítésű anyagokkal. Magyarországon egyedülálló módon, 3 napos képzés során ismerheted meg a precizitás kulcsát: az Xtreme Lashes Koncepciót. A kifinomult (amerikai kutatási alapokon nyugvó) applikációs technika gyakorlati elsajátítása mellett, anatómiai és styling ismeretekkel, valamint üzleti stratégia kialakításával is foglalkozunk.

Az Xtreme Lashes műszempillája a forradalmi, precíziós kialakításnak és a minőségi anyagnak köszönhetően egyedülálló a piacon!

·         Interaktív képzés
·         Profi lámpákkal, nagyítós szemüvegekkel felszerelt tanterem
·         Max. 6 fős csoport
·         Modell nem szükséges, mivel a „babafejes bevezetőt” követően egymáson gyakoroltok
·         A tanfolyam ára tartalmazza a képzésen használt anyagokat, eszközöket és a tankönyvet
·         Az oktatást követően folyamatos konzultációs lehetőség a trénerekkel
·         Marketing támogatás az Xtreme Lashes Magyarország segítségével
·         A tanfolyam elvégzéséről névre szóló tanúsítványt kapsz
·         Bármilyen nyelven igényelhető tanúsítvány (+5.000 Ft)

További részletek

Nézd meg, hogyan működik az Xtreme Lashes interaktív oktatása – VIDEÓ

Ragasztó az allergiás vendégeknek és stylistoknak

Az Xtreme Lashes orvosi minősítésű ragasztója, a Flex Fusion hypoallergén összetételének köszönhetően megoldást nyújt az allergiás vendégek és stylistok számára. A gyorsan száradó, minőségi anyag kipárolgása minimális.

Horváth Réka – L A S H R O O M – Mosonmagyaróvár

„Én magam 3 éve foglalkozom szempillaépítéssel, amit 2016 júniusában vittem vállalkozásra. Az allergiám mindössze egyetlen év alatt alakult ki, amihez természetesen nagyban hozzájárult, hogy a helység, amiben dolgoztam – ablakok híján szellőztetésre alkalmatlan volt – de főként a ragasztó volt a probléma kiváltója. Több félét is kipróbáltam, de sajnos mindegyik ugyan oda vezetett, borzalmas köhögés tört rám már a kora délutáni órákban, ami hazaérve, estére még rosszabbá vált. Órákig forgolódtam, képtelen voltam elaludni, mert vízszintes helyzetbe kerülve ezek az allergiás tünetek felerősödtek. Felkerestem egy tüdőgyógyászt, aki megerősítette, hogy az allergiám bizony a ragasztóval köthető össze… Kaptam természetesen gyógyszert, de azt is elmondta, hogy ez az erőteljes köhögés nem fog elmúlni, amíg ezt a munkát folytatom. Nagyon elkeseredtem, így természetesen az első dolgom volt egy másik üzlethelység és ragasztó után nézni. Ekkor egy kis kutakodás után rátaláltam az Xtreme Lashes márkára, ami nagyon szimpatikus lett számomra. Jelentkeztem is a képzésükre,mivel a cég csak a náluk végzett stylistok számára teszi elérhetővé az általuk fejlesztett termékeket,ami szintén nagyon pozitív. Így nem csak a termékeikhez juthattam hozzá, hanem egy profi oktatásban is részesülhettem. Fél éve használom az Xtreme Lashes Flex Fusion hypoallergén ragasztóját és egyértelműen kijelenthetem, hogy az allergiám teljesen megszűnt és a vendégeim is imádják! Fantasztikus ragasztó,amivel öröm dolgozni,ami megoldás az allergiában szenvedők számára és aminek köszönhetően megőrizhetem az egészségem és még hosszú évekig foglalkozhatom azzal,amit igazán szeretek!”

Tel.:70/456-0221
E-mail: info@xtremelashes.hu
www.xtremelashes.hu

(x)

Ezt olvastad már?

Minden megosztás számít!
FacebookPinterestTwitterLinkedInEmail

Vélemény, hozzászólás?