A komedo nyomó jelentősége

(Hirdetés) Az arctisztítás az egyik leggyakoribb szolgáltatás, amit a kozmetikusnál igénybe vesznek a vendégek. Ahhoz, hogy tökéletes munkát végezzünk, ismernünk kell a vendég bőrtípusát, és ehhez kell megválasztani a megfelelő termékeket és eszközöket. A konkrét arctisztításnál az egyszer használatos kiskendő és a steril tű elengedhetetlen, de van még egy nagyon fontos és hasznos eszköz, amit sokan nem is ismernek: a komedo-nyomó…. Bővebben »

Bőrfeszesítő kezés

Egy bőrfeszesítő kezelés menete: – letisztítás (anionikus tenzideket ne használjuk, alkalmasabbak az amfoter tenzidek, de legjobbak a tenzidmentes tisztítók) – peeling (peeling kiválasztásánál szintén a bőrállapotát kell fegyelembe venni, de bőrfeszesítő kezeléseknél alkalmasabbak… Bővebben »

Mélytisztítás peelinggel

Peeling segítségével nem csak az elhalt bőrsejtektől szabadítjuk meg a bőrt, hanem javítjuk a keringését is, s felkészítjük arra, hogy befogadja a kezelés során alkalmazott hatóanyagokat. A bőr mélytisztítása előtt fontos, hogy egy megfelelő készítménnyel alaposan előtisztítsuk … Bővebben »