Cosmoprof Bologna 2015

A 2015. március végén megrendezett Cosmoprof Worldwide Bologna nemzetközi kozmetikai vásár a látogatók minden várakozását felülmúlva, rekordokkal zárta kapuit. 248 000 látogató érkezett az eseményre, közülük 79 000-en külföldről utaztak Bolognába, hogy megtekintsék a 2493 kiállító cég újdonságait, akik nem csupán Olaszországból érkeztek,… Bővebben »

Matis és Payot – minőségi kozmetikumok

Cégünk 1998 óta forgalmazza a MATIS professzionális készítményeit, amely 2012-ben mintegy 400 partnerrel hazánk vezető kozmetikai prémiummárkája. 2010-től saját kozmetikusképző iskolát indítottunk el, majd 2011 novemberétől tevékenységünket a PAYOT készítmények forgalmazásával… Bővebben »

Anubis a szépség őre

A spanyol Anubis Cosmetics több mint 30 éves tapasztalattal rendelkezik a professzionális bőrápolás területén. Kozmetikai termékeik és kezeléseik széles palettáján megtalálhatók az alapvető bőrápolók, a speciális arc és testkezelő szerek és a legújabb pro és antiage termékek… Bővebben »

50%-os Glikolsavval az aknés bőrök és az öregedő bőrök problémái ellen!

A kozmetikus munkája során számtalan bőrproblémával, elváltozással találkozik, ezek közül két jelenség szinte állandóan a középpontban van. Az aknés, tisztátalan, olajosan fénylő bőr kezelése, valamint az öregedéssel együtt járó ráncok és pigment-foltok kezelése…. Bővebben »