Fotók: Instagram

2019 legfelkapottabb Golden Globe frizurái!

Hajgumi a gálán? Mindig van valamilyen meglepő frizura, vagy érdekes kiegészítő, amit a sztárok örömmel bevállalnak. Idén nem voltak elképesztő hajköltemények, leginkább a természetes formákra törekedtek a vendégek, amit esetleg egy kis hullámmal bolondítottak meg.

JUDY GREER

Mi az, ami a legfurcsább lehet egy elegáns díjátadón? Az, ha valaki lófarokkal és hajgumival jelenik meg. Az Agymenők sztárja vállalta. Már a ruhája sem volt átlagos, sem nőies, ezért úgy gondolta, hogy a hajával is valami különlegeset, legalábbis nem megszokott dolgot tesz. És ki tudja, lehet, hogy ezzel idén visszahozza a hajgumi-divatot?

 

 

SANDRA OH

A Grace Klinika sztárja egy „ál” Bob frizurával keltett feltűnést, amivel a régi idők Hollywoodját idézte. Frizurájától mindenki ámulatba esett, valljuk be, valóban jól sikerült, de azért szakmai szemmel biztos találni benne kivetnivalót. Például a rakoncátlan hajszálakat illett volna egy kicsit jobban fixálni, hacsak nem a kócos hatás elérése volt a cél.

 

LUCY BOYNTON

Rendkívül jól sikerült a színésznő Bob haja, ami a kritikusok szerint senki másnak nem állna olyan jól, mint neki. Valóban kissé elaludt, kócos külsőt kölcsönöz, de pont ettől olyan ártatlan és szexi. Egyébként a hajvágás tényleg szép lett, és ez a szín is tökéletesen passzol a karakteréhez.

 

 

THANDIE NEWTON

Magyarországon szerencsére nem sok afro hajjal kell megküzdenie a fodrászoknak, de valóban nehéz dolga van annak, aki csodás hajkoronát szeretne varázsolni az apró hullámokból. Rengeteg krémre és pakolásra van szükség, hogy a legjobb haj-textúrát érjük el, amivel még tovább lehet dolgozni. A színésznő frizurája a régi disco korszakot idézi, ami valóban tökéletesen visszaadja a hangulatot.

 

LADY GAGA

Bár semmi megbotránkoztatót nem viselt éppen, kivéve az extrém hosszúságú „függönyt”, amit magára vett, mégis sikerült felhívnia magára a figyelmet. Haja passzolt ruhája színéhez, vagyis az eredeti színt leszívták, és erre a lány halványkékre színezték vissza. A balerina konty is visszafogott, mégis mutatós. A frizurát Frederic Aspiras készítette. Így kell ötvözni a megjelenést. A tökéletest az észbontóval.

 

 

JAMIE LEE CURTIS

Idén a 70 éves színésznő ősz hajjal, illetve nem teljesen őszre szívott hajjal jelent meg. Csodálatosan áll neki ez a szín, a fehér ruhájához pedig kifejezetten mutatós. A nők többsége nyugodtan vállalhatná a fehér, vagy kicsit színezett hajszínt, mert sokszor egyáltalán nem öregít, hanem fiatalos külsőt kölcsönöz.

 

 

TAYLOR SWIFT

Nem csak a sminkje volt elképesztően szép, hanem a frizurája is. A laza feltűzés mindenkor divatos. Fontos megtalálni a súlypontot, hogy valóban tartson az est végéig. Egy-két lazán leomló szál még elegánsabb, feltéve, ha nem lógja ki magát. A jó választék megtalálása is fontos.

 

Te már előfizettél?

A Beauty Forum Magyarország piacvezető szépségszakmai magazinja. Naprakész leszel a kozmetikai újdonságokban, megismerheted a hatóanyagtrendeket és kutatási eredményeket. Megtalálod a smink, pilla, arc- és testápolási módszereket is. Évi 10 alkalommal jelenik meg.

Rendeld meg most! Katt ide!


Ezt olvastad már?

FacebookPinterestTwitterLinkedInEmail