Fotó: Northfoto

Beauty Placc – Bőrfeszesítés, cellulit kezelés

A szakma egyik sarkalatos kérdése a cellulit problémájának a megoldása. Számtalan kutató laboratórium foglalkozik ezzel az elsősorban nőket érintő problémával. Megjelenési formáját akár másodlagos nemi jellegnek tekinthetjük, hiszen már a pubertás kortól érinti általában a nők 90%-át. De van megoldás! Ebben a hónapban azokat a termékeket szedtük egy csokorba, amelyek hatékonyan veszik fel a harcot a cellulit ellen, és feszesítik a bőrt

A cellulit megjelenése független attól, hogy vékony vagy túlsúlyos-e a páciens. A tünetek gyakorlatilag a bőr alatti kötőszövetben felhalmozódott, és ott elraktározott zsírsejtek felgyülemlése miatt keletkeznek. Ezek a felhalmozott zsírsejtek a víz visszatartásával és a salakanyag felhalmozásával megnagyobbodnak, s benyomulnak a bőrben lévő kollagén rostok közé, kemény csomókat képezve.
Népies nevén ezt a jelenséget narancsbőrnek hívjuk, hiszen egyenetlenné, göbössé válik a bőrfelület. Fokozza a narancsbőr képződését a hormonális változás, főleg az ösztrogén hormonszint ingadozása.
A hormonszint megváltozása következtében és a zsírképzéshez elengedhetetlen lipoprotein lipáz enzim jelenlétében megnő a zsírtermelés mértéke.
E két folyamat összhatása okozza a cellulit kialakulását, illetve állandósulását. A probléma megszüntetésére számos megoldás létezik. Ahhoz, hogy hatásosan tudjunk ellene fellépni fontos, hogy tisztában legyünk a cellulit mechanizmusával. A cellulitisz laza kötőszövet fájdalmas gyulladását, a cellulit a bőr irharétegében lerakodott salakanyagokat, és a felgyülemlett vizet foglalja magába, egyre nagyobb gömböcskéket kialakítva. Hatására a nedvesség ödémát okoz, a megduzzadt csomók roncsolják a rostokat, egyenetlenné válnak, a bőr felszínét a narancs héjához hasonlóvá teszik.


 

POPO-TUNING – az új,  non-invasive kozmetikai eljárás!

A szabadalmaztatott HIGH CARE® kezelés alapja a nyomás és negatív nyomás (azaz a vákuum). Az SPM készülékhez kifejlesztett speciális applikátor, a vákuum hatására mélyen a nagy farizomig dolgozik. 45 perces kezeléssel elérhetjük a kívánt változást, – csökken a cellulit, feszessé válik a popó!

www.highcare.hu

 

 

DOCTOR BABOR CollagenBoosterCream

A DOCTOR BABOR CollagenBoosterCream valódi lifting specialista. Az intenzív, 24 órás ápoló arckrém belülről tölti fel a ráncokat, így napról napra javítja a bőr feszességét és rugalmasságát. Innovatív hatóanyagainak köszönhetően újrastruktúrálja a kollagén- és elasztinhálót, továbbá intenzíven hidratálja a bőrt. Használata révén az arcbőr láthatóan simább és fiatalosabb lesz.
www.kalcsu.hu

 

Maria Galland N°401 Anti-Cellulite eszencia

Luxus géltextúra, amely azonnal beszívódik a bőrbe. Hatékony anti-cellulit összetevői révén a bőr simább és puhább lesz, a cellulit csökken.  Aktív összetevői:

  • ColeusForskohliiCallus kivonat:csökkenti a zsírsejtek méretétés megakadályozza az újabb zsírsejtek kialakulását
  • Zöld alga kivonat:serkenti a kollagén- éselasztinképződést, javítja a dermisz-epidermisz közti átjárhatóságot
  • Cukor-citromsav:javítja a bőr ellenállóképességét és hidratáló hatása is van

www.kalcsu.hu

 

Naturissimo Professional Nap747 Slim Testkontúr Gél 

A tartalék lipidek képződését mérséklő hatásukról jól ismert kávékivonat, borostyánkivonat, valamint a koffein és a multivitamin komplex támogatja az ún. narancsbőrrel érintett területeken a tartaléklipidek lebontását is. Nyirokkeringést élénkítő hatásukról jól ismert rozmaring olaj, hamamelisz és centella gyógynövénykivonatok a feszesebb, simább és rugalmasabb bőr kialakulását segítik.
Kiszerelése: 250 ml

www.biola.hu

 

ACCOR PLAZMA PEN®


Az új Accor Plazma Pen lehetővé teszi a kozmetikusok számára, hogy tartósan visszafordítsák az idő múlásának nyomait.
A kezelés után beindul a kollagéntermelés, és a bőr feszesebbé válik. Kezelhetjük a megereszkedett szemhéjat, orcát,vagy
akár egy-egy ráncot is.

Kapcsolat: Dr. Vass Ilona, Képes Anna Zsófia 0670/5009208

 

 

Snellicento- Különleges olasz testkezelés

Pihentető a vendégnek és a kozmetikusnak egyaránt. A test méreteinek rögzítése után következik a rituálé: Snelligél, fáslizás, pihenés, végül újra mérés. A hatóanyagok a fásli alatt mélyen felszívódnak, regenerálják, felfrissítik a testet.Több, mint 25 féle ásványi anyag és nyomelem gondoskodik a sejtek oxigén ellátásáról, a méreganyagok távozásáról, csökkentve az esztétikai hibákat, élettel telivé varázsolva a bőrt.

www.hanimapure.hu

 

SPA SPIRIT WELLNESS Alakformáló, cellulitkezelő masszázsolaj

A Spa Spirit Wellness Alakformáló, testkezelő masszázsolaj természetes összetevőivel, speciális cellulit masszázstechnikával alkalmazva nagy mértékben javítja a cellulit különböző stádiumait.

Fahéjolaj, narancsolaj, borostyán és rozmaring kivonatai segítik a méreganyagok távozását a szervezetből és megelőzik a narancsbőr kialakulását.

www.stellart.hu


Ezt olvastad már?

FacebookPinterestTwitterLinkedInEmail