Borsche Annamária: webshop tanácsadással

Borsche Annamária szerint egy jó weboldal ismérve, hogy sok információ legyen rajta és ha a vásárlónak kérdése van, akkor kapjon rá válaszokat. A szepleszel.hu ennek köszönhetően működik évek óta, hiszen a kozmetikusként dolgozó Annamária egyben tanácsadó is

Borsche Annamária saját bevallása szerint már vagy ezer éve dolgozik kozmetikusként. Néhány évvel ezelőtt, amikor az első gyermekét várta elkezdett gondolkodni, hogy a baba születése után mit kezdjen magával.

  • Egyszerűen foglalkozni akartam valamivel addig is, ameddig gyesen voltam. Mivel a férjem webfejlesztő, nem volt nehéz kitalálni, hogy milyen irányba induljunk el. Ráadásul, akkor már jóideje azon gondolkodtam, hogy szeretnék egy márkát, a Beauty Blendert forgalmazni. Így jött létre a szepleszel.hu.

A weboldal forgalma és nézettsége öt éve folyamatosan nő, ami Annamária szerint annak is köszönhető – a minőségi termékek mellett -, hogy nem csupán egy rendelős weboldal, hanem tanácsadással is foglalkoznak.

  • Tapasztalataink szerint a vendégek/látogatók sokszor tanácstalanok – ahogyan itt bent a kozmetikában is -, segítségre van szükségünk, hogy a bőrtípusukhoz milyen krémeket, termékeket használjanak. Nekem van egy blogom, de az oldalon szakértőként is fent vagyok, és sokan kérnek tanácsot. Egyre többen költenek a szépségre, és egyre tudatosabbak is a vásárlók: részletesen utánanéznek mindennek, ismerni akarják a márkát, a terméket, amit megvesznek. És ez nagyon jó. Ezért is fontos, hogy sok információ legyen fent a weboldalon. Mi termékmintát is küldünk, ha valaki szeretné megismerni a krémet, mielőtt megvásárolja – mondta el Annamária, aki tavaly nyitotta meg kozmetikáját Balatonfürden és bár nyáron háromszorosa a forgalmon, már kezd kiépülni a téli vendégköre is.

Ezt olvastad már?

FacebookPinterestTwitterLinkedInEmail