Csak lazán a hullámokkal…

Az idei ősz a francia lezser elegancia jegyében telik. A stílus tökéletes képviselője Eva Green francia színésznő, a L'Oréal Professionnal nagykövete
A francia, elegáns és lezser, továbbá szexi megjelenés, melynek stylingja sehol sem eltúlzott, az a hajviselet, amelyre nők milliói vágynak szerte a világon. A több millió Google rákereséssel napjaink egyik legtrendibb frizurájává vált. Lou Doillontól kezdve Inès de la Fressangen, Garance Dorén, Charlotte Gainsbourgen át egészen Eva Greenig… Ez a francia stílus finom egyensúlyt képez az átmenetes hajhossz és a fufru, a lágy barna árnyalatok, a volumen nélküli hajtövek, a texturizált hajhossz és a természetesen ragyogó fény között.
french-froisseSTYLING ÚJDONSÁG A L’ORÉAL PROFESSIONNELTŐL
A Tecni.Art most két új, női táskába is elférő favoritot alkotott a páratlanul lezser francia megjelenés létrehozása érdekében.
A MESSY CLICHÉ (ejtsd: messzi klisé) sprayt vékonyszálú hajra, amely lezser megjelenést ad a hajhossznak és a hajvégeknek; valamint a FRENCH FROISSÉ (ejtsd: frencs froásszé) krémet normál és vastagszálú hajra a hajhossz és a hajvégek laza hullámaiért. Mindkét termék tökéletesen bizonyított már mind a backstagben, mint pedig a szalonokban, és az első olyan hajformázó termékek, amelyek laza textúrát és természetes megjelenést biztosítanak.

Ezt olvastad már?

FacebookPinterestTwitterLinkedInEmail