Dudás Barbara repce tündére

Dudás Barbara ismét hihetetlenül kreatív munkával rukkolt elő! A kép magáért beszél, Barbara pedig a saját élményeiről a munka kapcsán...

Többször találkoztam az utak melletti csodálatos sárga repcetáblákkal. Nagyon magával ragadott a látványa, és hirtelen felindulásomban megfestettem a repce lényt, amelyet a fejemben láttam magam előtt. Ki sem próbáltam, csak nekiugrottam: csupán a kezemre készítettem egy skiccet a technikai kivitelezés miatt.

A nap, amikor elkészítettük nem volt valami fényes, szó szerint szakadt a jégeső, én mégis hozzákezdtem délután négykor még hat smink után. Nagyon siettünk, csupán három órám maradt a megvalósításra, hogy még meg tudjuk fotózni a repceföldön. Kirohantunk oda, a nap Isteni segítségre kisütött mire kiértünk, ami elég hihetetlen volt az égszakadás után. Szó szerint rohantunk, összesen 15 percünk maradt a fotózásra mielőtt lebukott a nap. Viszontagságos körülmények között sikerült a telefonommal egy pár képet készíteni, folyamatosan nevettünk Lillával, a modellemmel, mivel nyakig érő vizes repcében és sárba süppedve összefagyva készítettük a képeket! NAGYON köszönöm Lillának a kitartást, hogy minden nehézség ellenére sikerült valamit kihozni.

Ötlet, smink testfestés, haj, fotó: Dudás Barbara
Modell: Hódi Lilla

Ajánlott cikkek

Minden megosztás számít!
FacebookPinterestTwitterGoogle+LinkedInEmail

Vélemény, hozzászólás?