Élmény BABOR kozmetikusnak lenni

Miért választják egyre többen a BABOR márkát? Az alábbiakban BABOR kozmetikusok vallanak a márkáról, hivatástudatról, minőségről őszintén…

 

gaborneGáborné Kiss Mariann kozmetikus, Maglód

„Kozmetikus szakértőként szerepeltem a Marie Claire magazinkampányban. Amikor még tanulóként megismertem a BABOR termékeket, nem is álmodtam róla, hogy valaha az én fotóm is a BABOR hirdetéseken szerepel az egyik legszínvonalasabb női magazinban. Maglódon, egy kis településen dolgozom, a forgalmam alapján pedig a legmagasabb partnerkategóriába tartozom. A forgalmazó cég maximálisan azt figyeli, ami a kozmetikusnak jó. Megadja a lehetőséget arra, hogy előbb értékesítsem a terméket, és azután fizessem.  A területi képviselő igazi támaszom, vele érzem, hogy nem vagyok egyedül. A konferenciák nagyon-nagyon feltöltik az embert, és én több kategóriában is kaptam már díjakat. Annyira jól esik, hogy elismerik a munkánkat!”

 

 

Ha máris kedvet kaptál, jelentkezz alapképzésre:
BABOR alapképzés + Ricky Welch masszázstanfolyam 2016. május 9-10.

 

baloghne_BaborBaloghné B. Gabriella, Székesfehérvár

„Az üzlet nyitása óta folyamatosan támogatnak, és valóban úgy vannak a dolgok, ahogy azt a BABOR csapat ígérte. Rengeteg segítséget kaptam az üzlet nyitásához: sok promóciós anyagot és sok szakmai tanácsot. Az áru mindig maradéktalanul megérkezik az ígért határidőre, minden hónapban vannak új akciók, és ezekhez rengeteg marketingtámogatás.

Nagyon jó érzés átélni, hogy mi valóban csapatban dolgozunk, szeretettel fogadnak és úgy érzed, hogy otthon vagy, hazaérkeztél. A koncepció, amit a Kalcsu Család felépített, olyan, mintha mi is része lennénk az ő családjuknak, sikereiknek.”

 

Hencz_BaborHencz Gabriella kozmetikus, Szeged

„Ezzel a forgalmazói háttérrel ki tudok teljesedni kozmetikusként. Nyolc éve dolgozom a BABOR márkával, és elsősorban azért szeretem, mert minden igényt ki tudnak szolgálni a sorozatai. Én egy plasztikai sebészeten dolgozom, ahol nem csak az arcműtétek előtti és utáni regenerációs időszakban, hanem az egészséges bőr megtartásában is a BABOR termékeit használjuk. A Doctor BABOR nagy hatékonyságú növényi komplexei ötvözve a nanotechnika vívmányaival, látványos eredményeket produkálnak az egészséges bőr megtartásában. Nagyon jó az együttműködésünk a területi képviselőnkkel is. Mindenben támogat, keres, érdeklődik, a közös munkának a gyümölcse, hogy a kozmetikus ki tudjon teljesedni.”

 

Balazsi_baborBalázsi Erika kozmetikus, Budapest

„A BABOR teszi a dolgát, úgy ahogy le van írva. A termékválaszték széles, a BABOR ampullákat pedig mindennél jobban szeretem, mivel koncentrált aktív összetevőket tartalmaznak. A folyamatos innovációt és a továbbképzéseket nagyra értékelem, mindig naprakész tudást kapunk.

Az országos magazinokban szerepelni eddig csak egy álom volt, de a BABOR-ral ez is valóra vált. A legjobban teljesítő kozmetikusok fotóval és elérhetőségekkel megjelennek a női magazinokban, és ezt ajándékba kapjuk a Kalcsu Cosmeticstól.”

 

Ha máris kedvet kaptál, jelentkezz alapképzésre:
BABOR alapképzés + Ricky Welch masszázstanfolyam 2016. május 9-10.

Babor_logoA BABOR kizárólagos magyarországi forgalmazója:
KALCSU COSMETICS
1139 Budapest, Frangepán u. 8-10.
Tel.: 06 1 237 0370
web: www.kalcsu.hu

(X)


Ezt olvastad már?

FacebookPinterestTwitterLinkedInEmail