Hajas Alternative Hair Show

Hajas László és csapata (Rácz Böbi, Hajas László, Dudás Attila) az idei Alternative Hair Show színpadán végre megcsinálta azt, ami minden néző álma: „közelebb hozta” a hajakat egy gigantikus nagyító segítségével.
hajas_laszlo_alternative_hair_show_2016_fodraszinfo_054
Fotók és videó/fodraszinfo.com

Hajas László minden évben kiemelkedő show-val készül az Alternative Hair Show-ra – számolt be a helyszínről a fodraszinfo.com  A világ egyik kiemelt fodrászeseményén nem elég a csodás és előremutató hajak felvonultatása, a kreatív csapatoknak a hajakon túl is domborítaniuk kell, hogy elkápráztassák a közönséget. Nem verseny ez, de persze minden csapat a publikum lenyűgözésére törekszik, ezzel is emelve az est fénypontját.

Az idei Hajas produkció is teljesen újat hozott, olyat, ami eddig még nem volt: a hajakat egy hatalmas nagyító-robot segítségével közelebb hozták a közel 5000 nézőhöz. A bemutató helyszínéül szolgáló londoni Royal Albert Hall gigantikus építményének egyes székeiből ugyanis távoli pontok, apró tündöklő csillagok a frizurák, amit sok esetben a kivetítőkön vehetünk szemügyre rendesen, ezért volt szükség a nagyításra.


Ezt olvastad már?

FacebookPinterestTwitterLinkedInEmail