Holnap nyitja meg a kapuit a 25. Beauty Forum

Jubileumot ünnepel a szépségipar, hiszen már a 25. alkalommal adnak egymásnak randevút a szakemberek a szakma legnagyobb rendezvényén. Az idei Beauty ünnepel: a kétnapos rendezvényen a kozmetikustanulóktól a "nagy öregekig" szinte mindenki megfordul majd a színpadon a két nap alatt.

Jubileumot ünnepel a szépségipar, hiszen már a 25. alkalommal adnak egymásnak randevút a szakemberek a Millenárison, a szakma legnagyobb rendezvényén. Az idei Beauty ünnepel: a kétnapos rendezvényen a kozmetikustanulóktól a “nagy öregekig” szinte mindenki megfordul majd a színpadon.

A jubileumi kiállításon idén is több száz professzionális márka mutatkozik be. A kozmetikusok megismerkedhetnek a legújabb fejlesztésekkel, és kipróbálhatják a legújabb krémeket, pakolásokat, peelingeket. A gépforgalmazók felkészült tanácsadói várják az érdeklődőket, így aki fejlesztené a kozmetikáját, annak mindenképpen érdemes lesz körülnézni, és megtekinteni a minőségi kínálatot.

Hagyományosan számos versenynek ad otthont a Beauty. A tradicionális make-up, pilla- és körmös versenyeken kívül 2016-ban újdonság a Diákolimpia, ahol 12 iskola tanulói mutatják be a tudásukat.

A make-up szerelmesei pedig e kétnapos, non-stop sminkszínpad programjait élvezhetik majd, ahol olyan mesterek tartanak bemutatót, mint Dudás Barbara, Miskolczi Kinga, vagy éppen a román Oxana Novacovici.

További információk és részletes program itt!


Ezt olvastad már?

FacebookPinterestTwitterLinkedInEmail