Igéző tekintet – Amire minden nő vágyik

(Hirdetés) Felejtsd el, amit a szempillakezelésekről eddig tudtál! Képzeld el, hogy nehéz műanyag seprűk, ragasztó és más allergizáló anyag nélkül varázsolsz vendégeidnek igéző tekintetet. A saját pillái látszanak hosszabbnak és dúsabbnak, tartósan, akár 6-8 héten át. Természetes szépség - a LashUS szempillalifting ennek a lehetőségét adja a kezedbe.

Lifting a szempillára. Megemelni, kiemelni, megmutatni, izgalmasabbá tenni a tekintetet – egy forradalmian új megoldás, amelyet azoknak a vendégeidnek is nyugodtan ajánlhatsz, akik korábban sem a műszempillát, sem a szempilladauert nem érezték kényelmesnek, esetlegesen allergiára panaszkodtak, vagy túl érzékenyen reagáltak a használt anyagokra.

A LashUS egy új, professzionális szempillamárka. Fejlesztői arra vállalkoztak, hogy a korábbi termékek előnyeit megtartják, de kiküszöbölik azok használatának hátrányait. Az eredmény egy valóban gyengéd és mégis tartós formula, a LashUS lift & fix lotion amellyel már a tövektől egyenletesen megemelhetőek a természetes pillák, extra tartást adva azoknak. A szempillalifting kezelés utolsó lépése a festés, amely nemcsak a felső, hanem az alsó szempillákat is kiemeli. A kezeléshez segítséget jelentenek a márka által fejlesztett prémium eszközök is.

Nehéz elképzelni, de valóban működik: hosszabb, vastagabb és jobban látható pillákat varázsolhatsz vendégeid saját pilláiból anélkül, hogy a készítmények károsítanák azokat. Minderről személyesen is meggyőződhetsz, ha ellátogatsz egy LashUS WOW bemutatóra, 2019. szeptember 18-án (délután 1 órától 3 óráig) a LashUS budapesti bemutatótermében.

Regisztrálj weboldalunkon!

Nézd meg, milyen a szempillalifting jövője. Ingyenesen bemutatunk egy LashUS kezelést és tedd fel kérdéseid mestereinknek.

LashUS budapesti bemutatóterem címe: 1066 Bp, Ó utca 6.

Elérhetőségek: +36 70 424 6245
www.wow.lashus.hu

A szempillaszolgáltatások jövője: LashUS – a kímélő szempillalifting

A LASHUS termékek professzionális felhasználásra fejlesztették. Megvásárlásához és a használatához ajánlott Lash Lift képzés, amely elvégzéséhez kozmetikus, szépségtanácsadó OKJ-s képesítés vagy szempillastylist képesítés szükséges. A képzésre jelentkezhet az a szakember is, aki már korábban egy másik márka szempilla lifting tanfolyamát végezte el.

A szempillaliftinghez és festéshez kapcsolódóan minden szükséges eszközt megtalálsz, amelyre munkád során szükséged lesz. Például a LashUS paletta, amin könnyen kikeverheted a kezeléshez szükséges folyékony állagú anyagokat vagy az Y kefe, amellyel szétválaszthatod a szempillákat a szilikon ívalakító párnákon és rendkívül könnyen tisztítható. Álom velük dolgozni. A márka termékkínálata kiterjed vendégeidnek otthon használható termékekre is: szempillaápoló elixirt is ajánlhatsz például.

Próbáld ki a szempillaápolás jövőjét jelentő forradalmian új terméket a LashUs szempillalifinget akár most, saját szépségszalonodban. Szerezd be a LashUS Try Us szettet, amely minden eszközt tartalmaz egy kezeléshez.

A LashUS Try Us szett tartalma:

➤ 1-1 db 1 ml Lift & Fix Lotion

➤ 1 pár párna, a szem alá

➤ 1 pár M méretű ívalakító szilikon párna

➤ 1 db teljes kiszerelésű Shield Adhesive ívalakító szilikon párna ragasztó

A szett ára: 6.990 Ft
Webáruház: www.lashus.hu
Üzlet: 1066 Budapest, Ó utca 6.

Ne habozz, gyere el most! A világ gyorsan változik. Az igazi, a természetes ma már a trendi. A LashUs szempillalifting ezt teszi elérhetővé, kompromisszumok nélkül.

LashUs WOW bemutató: 2019. szeptember 18. 13 órától – 15 óráig. 1066 Bp, Ó utca 6.

Regisztrálj weboldalunkon! Nézd meg, milyen a szempillalifting jövője. Ingyenesen bemutatunk egy LashUS kezelést és tedd fel kérdéseid mestereinknek.

A szempillaszolgáltatások jövője: LashUS – a kímélő szempillalifting

Elérhetőségek: +36 70 424 6245
www.wow.lashus.hu


Ezt olvastad már?

FacebookPinterestTwitterLinkedInEmail