Fotó: Northfoto

Elindult a Creative Nail Art verseny!

Készítesz körmöket és bemutatnád a nagyközönségnek a munkáidat? Tiéd a világ legjobb körmöse, és szeretnéd ország-világ előtt megmutatni milyen fantasztikusan dolgozik? Küldd el nekünk az elkészült mű képét, mert a Beauty Forum a Creative Nail Art verseny során az idei nyár legizgalmasabb, legkreatívabb körömdíszítését keresi!

A beérkezett fotókat érkezési sorrendben megjelentetjük Facebook-oldalunkon, ahol végül a lájkok száma dönt, és az első három legtöbb szavazatot kapott köröm készítője – a dicsőségen túl – értékes ajándékcsomagokat is nyer. Emellett minden szponzor kiválasztja az általa szakmailag legjobbnak ítélt munkát, amelyet különdíjjal ajándékoz meg.

S hogy mit kell tenned? Fotózz és küldd el nekünk névvel és elérhetőséggel a NailXpert Facebook-oldalán üzenetben, hogy posztolhassuk. Ha a körmösödet nevezed, akkor arra kérünk, hogy a saját és az ő nevét és elérhetőségét is írd bele az e-mailbe.

(Kizárólag a NailXpert Facebook-oldalán leadott szavazatok érvényesek, a különböző megosztások során kapott lájkokat nem tudjuk figyelembe venni. A versenyre egyfajta körömdíszítéssel lehet nevezni, amennyiben arról az egy munkáról több fotó kerül ki az oldalra, akkor is kizárólag a posztra leadott szavazatokat számoljuk és nem külön a fotókra leadott lájkokat. Amennyiben valamelyik versenyzőről hitelt érdemlően bebizonyosodik, hogy lájk-vadász oldalon keresztül kapott szavazatokat, úgy a szervezőnek jogában áll kizárni őt a versenyből. )

Eredményhirdetés: 2016. szeptember 2.

A verseny szponzorai:

GOLD-NAILS-HUNGARY-logo              naba logo

 

 


Ezt olvastad már?

FacebookPinterestTwitterLinkedInEmail