Jó alak, jó egészség – HIGH CARE®

DEPÓZSÍR FALÓ VÖRÖS SPRAY - Az első napsugarak megjelenésével a vendégeink egyre többet foglalkoznak alakjukkal. A kozmetikák szolgáltatásai között pedig egyre népszerűbbé válik a testkezelés (x)

A kozmetikák forgalmának jelentős részét teszik ki a testkezelések, cellulit kúrák. Nem véletlen, hiszen az elkeserítő statisztikai számok a bizonyítékai annak, hogy menyire nélkülözhetetlen azon szakemberek munkája, mint a szakképzett cellulit terapeuták, akik tudatosan foglalkoznak az alakformáló kezelésekkel, és adnak életviteli tanácsokat vendégeiknek.

Magyarország Európa „legkövérebb” országa. Világviszonylatban 4. helyen vagyunk. A túlsúllyal, cellulittal együtt járó egészségügyi kockázatú betegségek terén szintén dobogós helyen állunk, tehát logikusan következik, hogy a cellulit problémával a kozmetikákban is szakértő módon foglalkozni kell!

A High Care® Cosmetics 27 éve képez egészségtanácsadó cellulit-terapeutákat. A képzések során a legújabb ismeretek birtokában válik a kozmetikusból profi szakember. A Weyergans High Care Cosmetics cég holisztikus szemlélettel közelíti meg a problémát, mind az alkalmazott gépi kezelések, mind pedig a használt termékek tekintetében. Olyan kezeléseket részesítünk előnyben, amelyek hatásmechanizmusa orvosilag alátámasztott, bizonyítottan eredményes eljárások és komoly hatással vannak az egészségmegőrzésre. (Eredeti, védett Body Wrapping testtekercseléses eljárás, a Slide Styler csúszóhullámmasszázs, SPM vákuummasszázs, Vacustyler váltakozó vákuumterápia, oxigénionos Dermio Care kezelések, stb.)  A cég folyamatos innovációi, termékfejlesztései biztos hátteret nyújtanak.

A cellulit elleni készítmények új generációja

A kabin kezelések mellett nagy jelentősége van annak, hogy használ-e a vendég olyan termékeket, otthonápolót, amely kiegészíti, felerősíti a kabinban végzett kezelések hatását. Ebben a körben az év nagy újdonságának számít a vörös spray – a SIMPLY RED, melyet kabin és otthoni használatra fejlesztettek ki, helyi zsírbontásra, a depózsírok csökkentésére.

A lipolízis (zsírbontás) természetes körülmények között éhezés során jön létre. Ezt a folyamatot a kozmetikákban ki lehet váltani különböző eljárásokkal (elektromos árammal, ultrahanggal, stb.) Az új vörös sprayben, a Simply Redben lévő fitokomplex olyan hatást gyakorol a zsírsejtekre, amelyek megegyeznek a lipolízis hatásával és befolyásolják az ECM állapotát is. Tehát, rendelkezésünkre áll egy olyan otthonra és kabin használatra kifejlesztett innovatív termék, amely kiváló hatékonyságot mutat, és áttörést hoz a helyi zsírbontás és alakformálás terén.

A SIMPLY RED fő hatóanyagai, tulajdonságai:

  • innovatív növényi komplex,
  • mikroalga kivonat,
  • a progresszív nikotinátum és a
  • koffein

A zsírégető vörös spray hatása és tulajdonságai:

  • A helyi elhízás kezelésére (a problémás területeken: láb, has, fenék), – főleg gyenge kötőszövet (cellulit) esetén.
  • Lipolízis hatás (zsírbontás), – zsíros lerakódások csökkentése a  szubkután zsírszövetben.
  • Zsírok, anyagcsere végtermékek gyors eltávolítása.
  • A bőrfelület látható kisimulása.
  • A kezelt testrész kerületének csökkenése.

A Simply Red használata egyszerű és higiénikus, gazdaságos. Kúraszerű alkalmazása napi 2x javasolt, 1 hónapon át. A kabin testkezelésekhez is bátran alkalmazzuk, gyorsítja és javítja a gépi kezelések eredményességét.

A jó alak, jó egészség nem szerencse kérdése! Mindenkinek tennie kell érte! Ehhez adnak hatékony segítséget a tudományos alapon nyugvó készítmények, termékek, amelyek bizonyítottan eredményesek, mint a legújabb vörös spray, a SIMPLY RED.

FIGYELEM! Használata terhesség alatt, valamint 16 éves kor alatt nem javasolt. Szembe, nyálkahártyára, nyílt sebre ne kerüljön!

 

Ismerd meg szakmai webáruházunk kínálatát, regisztrálj és válassz test-és arckozmetikumaink közül!

http://nagyker.highcare.hu

(x)


Ezt olvastad már?

FacebookPinterestTwitterLinkedInEmail