Fotó: Pixabay.com

Kannabisz, az anti-aging csodafegyvere?

Szeptember 28-án, a Beauty Szakmai Napon izgalmas szakmai előadásokon járjuk körbe, hogy milyen hatóanyagok, gépek és eszközök állnak rendelkezésünkre, és hogy mire kell figyelni használatuk során – beleértve azt is, hogy mi az, ami e téren meghaladja egy kozmetikus kompetenciáját. Halmos Judit előadása 11 órakor kezdődik Kannabisz, az anti-aging csodafegyvere? címmel. Ugye milyen izgalmasan hangzik? Te se maradj le róla!

A kannabisz korunk egyik izgalmas, újra és újra felfedezett gyógynövénye. Halmos Judit vegyészmérnök előadása történeti visszatekintést ad majd gyógyászati és egyéb felhasználásairól. A szakember ismerteti a legfőbb hatóanyagait és hatásait a szervezet egészére, egyes betegségekre, illetve a bőrre. Mivel bizonyos hatóanyagainak pszichoaktív tulajdonságai miatt nem egyformán ítélik meg a világ országaiban, szó lesz a külföldi és a hazai alkalmazhatóságról és az esetleges tiltásról is. Halmos Judit kitér majd a kender széleskörű felhasználására, ezeken belül részletesen foglalkozik a növény egyes részeinek és hatóanyagainak kozmetikában betöltött szerepeivel.

Neked már van jegyed? Szeretnél te is a hosszú hónapok kihagyása után újra személyesen szakmázni? Gyere el szeptemberben a Beauty Szakmai Napra! 

További információkat ide kattintva találsz! 
JEGYVÁSÁRLÁS 

Ezt olvastad már?

FacebookPinterestTwitterLinkedInEmail