Maria Galland: A kortalan szépség elkötelezettje

Évszázadok óta keressük, kutatjuk az örök fiatalság titkát, újabb és újabb technikákat, metódusokat, hatóanyagokat vetünk be annak érdekében, hogy útját álljuk az öregedési folyamatoknak, hogy eltüntessük az életkorunkról árulkodó jeleket, ugyanakkor jól tudjuk azt is, hogy a szépség kortalan és örök, nem születési dátumhoz kötött. Meg kell tanulnunk pozitívan állni az öregedési folyamatokhoz, és megtalálni, felfedezni saját szépségünket minden életkorban (x)

Maria Galland, a szenvedélyes és víziókkal teli párizsi nő is az abszolút szépséget és örök fiatalságot kereste. Sikeres táncművészként szerette volna megőrizni bőrének fiatalos szépségét és ragyogását, éppen ezért önmagát a szépség kutatójaként definiálva annak az ambiciózus célnak szentelte az életét, hogy megteremtse a harmóniát a belső és külső szépség között. Madame Galland a kortalan szépség elkötelezettje volt, küldetésének tekintette, hogy a kozmetikai kezelések és termékek segítségével feltárja a szépség energiáját minden nőben, minden életkorban.

Ha kozmetikusként mindezzel Te is egyetértesz, köztünk a helyed! Lépj be Te is a Maria Galland világába! Várunk Francia anti-aging alapképzésünkön! Részletek >>>

Az 1960-as években bőrgyógyászokkal együttműködve kifejlesztett kezelési koncepciója, egyedülálló volt, mint maga a bőr, és e koncepció, több mint 50 évvel később is meghatározó a szépségiparban. A Maria Galland sikere azóta is töretlen, ez a kifejezetten anti-aging kezelésekre összpontosító – elsősorban 35 év feletti hölgyeknek ajánlott – francia prémium márka ma a világ egyik vezető szalonmárkája.

Az anti-aging szakértelem mellett rendkívül fontos, hogy a Maria Galland márkában visszatükröződik a kifinomult párizsi ízlés, hiszen minden kezelés testreszabott és kivételes kezek munkáját dicséri, akár csak a nagy francia divatházak kollekciói. Madame Galland az individuális szépségápolásban hitt, véleménye szerint a bőr „nagyon különböző igények mozaikja”, melynek ragyogását a „személyre szabott ápolással” lehet megőrizni. Hirdette, hogy mindenki egyedülálló és különleges. Így a bőrápolás is egyedi, különleges kell, legyen! Éppen ezért minden nőnek személyre szabott kezeléseket és termékeket kínálunk!

Ha Te is a személyre szabott bőrápolás elkötelezettje vagy, köztünk a helyed!
Lépj be Te is a Maria Galland világába! Várunk Francia anti-aging alapképzésünkön!
Részletek >>>

A személyre szabott bőrápolás mozgatórugója pedig az innováció. A Maria Galland termékek fejlesztése során a kutatók folyamatosan figyelik a hölgyek változó igényeit, szükségleteit, és ezekre reagálva olyan termékeket kínálnak, melyekkel valóban egyedi, különleges anti-aging kezelésben részesítheted vendégeidet.

A legújabb fejlesztéseknek köszönhetően a tenger egyik legszebb, legértékesebb kincse, a páratlanul tökéletes gyöngy most a szépség szolgálatába áll, és egy egészen exkluzív, limitált kiadás erejéig beépülve a Maria Galland 40 év feletti hölgyeknek javasolt Ligne Mille sorozatába, utánozhatatlan kényeztetésben, valódi luxusban részesíti az ünnepi szezonban szépülni vágyókat.

A Mille Perle termékekben található exkluzív hatóanyag-kombinációnak – TOP•CMG komplex (szarvasgomba, 24-karátos arany, anti-aging peptidek és díjnyertes sejt aktivátor), gyöngy komplex és tetramolekuláris hyaluronsav – köszönhetően láthatóan elhalványulnak az öregedési foltok, csökkennek a ráncok, a bőr újra feszesebb, teltebb, tökéletesen hidratált, az arcszín hibátlan, egyenletes, ragyogó.

Több mint 50 éves szakértelemmel a háta mögött a Maria Galland tehát folyamatosan arra törekszik, hogy a legkiválóbb, leginnovatívabb aktív összetevők segítségével még jobb, még tökéletesebb eredményeket érjen el a bőrápolás terén. A kortalan szépség elkötelezettjeként küldetése a szépség energiájának feltárása minden életkorban.

Lépj be Te is a Maria Galland világába! Legyél Te is Maria Galland kozmetikus!
Ismerd meg az azonnali és látható eredményeket kínáló termékeket és kezeléseket!
Ismerd fel a személyre szabott ápolás hatékonyságát!

Hol és hogyan ismerheted meg a Maria Galland márkát?

·         Gyere el a díjmentes Maria Galland Mille Perle Nyílt Napra, ahol kötetlen beszélgetés keretében, szuper társaságban ismerkedhetsz meg a Mille Perle termékekkel és kezeléssel!

Nyílt Nap időpont: 2017. november 7. (Jelentkezéshez és részletekért kattints a dátumra!)

·         Vagy haladj nagyobb léptekkel, és vegyél részt a 2+1 napos Francia anti-aging alapképzésen, ahol megismered a márka filozófiáját, a termékkínálatot és kölcsönös kezelések formájában elsajátítod a három leghíresebb Maria Galland kezelést!

Alapképzés időpontja: 2017. október 19-20.  vagy 2017. november 16-17. (Jelentkezéshez és részletekért kattints a dátumra!)

Jelentkezz a www.kalcsu.hu oldalon vagy a 06 1 237 0370 számon!

 

 

 

A Maria Galland kizárólagos magyarországi forgalmazója:

KALCSU COSMETICS
1139 Budapest, Frangepán u. 8-10.
Tel.: 06 1 237 0370
E-mail: info@kalcsu.hu
web: www.kalcsu.hu

(x)

Ezt olvastad már?

Minden megosztás számít!
FacebookPinterestTwitterLinkedInEmail

Vélemény, hozzászólás?