Megérkeztek a Natura Bissé biomarker kozmetikumai!

Megérkezett Magyarországra a hollywoodi sztárok, stylistok és sminkmesterek kedvence, a világ vezető bőr- és szépségápolási márkája, amely a legismertebb filmcsillagok bőrét ápolja a vörös szőnyegre lépés előtt (x)

A Natura Bissé, e különleges márka története 1979. június 7-én kezdődött. A luxus termékcsalád rövid időn belül előbb hazai, spanyol fronton szerzett magának elismertséget, majd intenzív nemzetközi terjeszkedés eredményeképpen tett szert hírnévre világszerte. Megjelent a legexkluzívabb üzletek, a Neiman Marcus, a Bergdorf Goodman és a Barneys New York polcain valamint olyan hotelekben, mint a Ritz Carlton és a Four Seasons hálózatok.

A Diamond kollekció biomarker kozmetikum, az Inhibit kollekció a mikroinjekciók alternatívája, a Cure Collection pedig a szirtuinok modulálásával szépíti a bőrt, de említhetjük az ikonikus Glyco Peelinget is. Csupán néhány példa különleges termékcsaládunkból, amely a Natura Bissé védjegyét jelentő úttörő innovációnak köszönhetően folyamatosan megújul.

Professzionalitás, elkötelezettség, tökéletesség, integritás – ezek a fő pillérek, amelyek alátámasztják a Natura Bissé sikerét világszerte. Mi, Magyarországon is ezen értékek mellett köteleztük el magunkat. A partnereinkkel való szoros együttműködés is cégünk sajátja, rendszeres tréningekkel, üzleti tanácsadással és a mögöttünk álló több mint két évtizedes retail szakértelemmel nyújtunk támogatást nekik.

Látogasson el hozzánk  a Beauty Fórumon, hallgassa meg Dr. Kriston Renáta előadását a Biomarker kozmetikumokról és próbálja ki a termékeinket! A linkre kattintva többet is megtudhat a Beauty Forumon elérhető programunkról, és még egy megismételhetetlen kezelést is kisorsolunk!

További információ

(x)


Ezt olvastad már?

FacebookPinterestTwitterLinkedInEmail