Salon International 2016 London

Mint minden évben, most is sor került az év nagyszabású fodrászrendezvényére, a Salon International-ra Londonban. Idén is rengetegen látogattak el az eseményre és kíváncsian várták, hogy milyen hajkölteményekkel, frizurákkal, vágásokkal, formákkal és színekkel kápráztatnak el bennünket, fodrászokat.

Azt hiszem, aki idén itt volt, az látott mindent……. Nem lehetett hiányérzete.

A Vidal Sassoon Academy egy hihetetlen showt varázsolt megint a színpadra: karakteres modellek, gyönyörű színek és pontos vágások, ahogyan az lenni szokott. Hasonlóképpen állt színpadra a Toni&Guy csapata is, ahol a színek és a formák mellett színpadi frizurákat is bemutattak, amelyek a hétköznapokban nem állják meg a helyüket, de egy kifutón annál inkább.

patrikA kontyok királya, Patrick Cameron a 1,5 órás show-ja alatt – mint minden évben – most is megfésülte a kollekciójában szereplő összes frizurakölteményt. Patrick most előtérbe helyezte a kiengedett hajú hölgyeket. A Salon live-okon kívül a rendezvénycsarnokban folyamatosan mentek a bemutatók. Minden egyes cég bemutatta az újdonságait, termékeit, eszközeit.

Azt hiszem, ez a 3 nap a fodrászoknak maga a kánaán volt. Három nap, ami csak a szakmáról szól, tanulni, képezni magunkat, új szakemberekkel ismerkedni és tudást, tapasztalatot szerezni.


Ezt olvastad már?

FacebookPinterestTwitterLinkedInEmail