Te se maradj le a kupáról! Még nem késő, jelentkezz a Beauty Forum sminkversenyére!

Szeptember 21-ig lehet jelentkezni a 29. Beauty Forum Make-up Magyar Kupára, amelyet október 26-án, szombaton rendezünk a Lurdy házban. Az idei téma, a Natural Glow. A nyertes a hazai elismerésen kívül megmutatja tudását az International Masters’ Award Make-up® bajnokságon, amelyre az utazás és a szállás költségét a szervező állja a versenyző és modellje részére. Ha már eldöntötted, hogy indulsz ezen a megmérettetésen, fogadd meg Sipos Zita tanácsait, hogy mire figyelj a felkészülés és a verseny során!
Fotó: Kaunitz Tamás/www.afstudio.hu; Smink: Sipos Zita

Ennél a sminknél a highlighter és a selyemfények használata lényegében kötelező! A szemöldöknél törekedjünk a természetességre, ne fessük meg erősre, a szemhéj pedig „ragyogjon”! Ez a fajta smink nem a homokszínektől
lesz natúr – bátran lehet arany és rózsaszínű fényeket és ezek árnyalatait használni –, hanem attól, hogy nem lépi túl a hordhatóság határait. A feladat egyik kihívása, hogy ezzel párhuzamosan a sminknek trendinek is kell lennie.

 

Extra tipp
Az utolsó pillanatban mártsátok be az ecsetet arany- és bronzporba, és ezzel púderezzétek át az arcot a fénylő hatásért.

 

 

Részletek és jelentkezés, ITT!

A szerző kozmetikus, sminkmester. Több mint 40 éve dolgozik a kozmetikus és a sminkes szakmában. „Minden sminkesek mestere”: kozmetikus és
sminkes tanulókat képez, illetve továbbképez, versenyfelkészítő tréningeket tart. Országos és nemzetközi versenyeken zsűritagként tevékenykedik. Tevékenyen
részt vesz a trendalkotók munkájában, többek között a Megasztár, a Szépségkirálynő, a Sztárban Sztár, a Nagy Duett, valamint számos kortárs magyar film fűződik a nevéhez.

 

Még több bőrápolás!

Július-augusztusi összevont lapszámunkban egyebek mellett bőrfiatalító kezelésekről, bőrmegújító neuropeptidekről és natúrkozmetikumokról is olvashatsz. Fókuszban a hidratálók!

Fizess elő te is, hogy elsőként értesülj a kozmetikai újdonságokról!

 


Ezt olvastad már?

FacebookPinterestTwitterLinkedInEmail