Transzdermális oxigénterápia – bőrfiatalítás tű nélküli hatóanyagbevitellel

(Hirdetés) Az energetizáló oxigén és a transzdermális hatóanyagok együttes ereje. Az oxigén megkérdőjelezhetetlenül létünk alapeleme. Kiemelt fontosságú, hogy bőrünk különböző rétegei folyamatosan megfelelő mennyiségű és tisztaságú oxigénhez jussanak. A dermisznek meghatározó szerepe van a bőröregedésben, itt történik többek között a kollagén-elasztin szintézis és itt formálódik a hialuronsav-struktúra. Ahhoz, hogy ezen folyamatok zavartalanul működjenek, energiára van szükség. A transzdermális oxigénterápia során megvalósul az energiabevitel, és a bőr feltöltődik, életre kel

Bőrfiatalítás az OXYJET-tel

Az OXYJET géppel végzett transzdermális oxigénterápia során tű nélküli eljárással, akár 98%-os tisztaságú molekuláris oxigénnel és bőrfiatalító hatóanyagokkal töltjük fel a bőr különböző rétegeit. A terápia során használt készüléknek és a transzdermális hatóanyagoknak köszönhetően rendkívül eredményes sejtszintű bőrfiatalító kezelések végezhetők. A gép 4 különböző kezelőfejének és beviteli módjának köszönhetően a bőr felszínére és mélyebb rétegeibe, tehát a dermiszbe és az epidermiszbe egyaránt juttathatunk értékes hatóanyagokat, teljesen biztonságosan és fájdalommentesen.

Jelentkezz TRD oxigénterápia Nyílt Napunkra itt>>>

TRDOXYGEN kezelések

Az eljárás során a készülék beszívja a levegőt, majd megszűri, és az akár 98%-os tisztaságú molekuláris oxigént magas nyomással injektálja a bőr felső rétegén keresztül a bazális réteg sejtsoráig, a sejt és a sejtközötti állományba egyaránt. A kezelések során azonban nem csak oxigént, hanem az oxigén és magas nyomás segítségével transzdermális hatóanyagokat is injektálunk a bőr mélyebb rétegeibe. A professzionális hatóanyagok három típusú TRD oxigénkezeléssel  juttathatók be az arcbőrbe annak aktuális igényeitől és állapotától függően.

A TRDOXYGEN Volume Booster – Őssejtes feltöltő kezelés kiváló megoldást nyújt a bőröregedés jeleire, hiszen a bevitt oxigén és hatóanyagok belülről kifelé töltik fel a ráncokat, újradefiniálják az arckontúrokat, továbbá enyhítik az esetleges duzzanatokat. A TRDOXYGEN Energy reload – Hialuronsavas energizáló kezelés kimondottan az energiát vesztett bőr számára jelent feltöltődést. A bőr különböző rétegeibe bejuttatott oxigén, hialuronsav és magas dózisú vitaminok kombinációjával jelentősen javítja a keringést, és az arcbőr azonnal visszanyeri frissességét, életerejét. A TRDOXYGEN Sensitive balance – Peptides nyugtató kezelés kifejezetten az érzékeny és irritációra hajlamos bőr igényeit elégíti ki. Az oxigénnel bevitt transzdermális hatóanyagok enyhítik a bőrpírt és a gyulladást, így nyugtatják a bőrt. A kezelés során a bőr intenzív hidratálásban részesül, ezáltal a szárazság okozta ráncok is finomodnak.

Jelentkezz TRD oxigénterápia Nyílt Napunkra itt>>>

A kozmetikusok és vendégeik kedvence!

Olvasd el kolléganőink TRD oxigénkezelésekről alkotott véleményét és tapasztalatait!

Gáspár Ágnes, Budapest

„Nagyon örülök, hogy közel fél éve a német Nora Bode cég OXYJET készülékét választottam. Sokáig keresgéltem a piacon, de ez a gép azonnal megragadta a figyelmemet, hiszen 4 féle kezelőfeje van (az ötödik kapcsolható rendszer is várható még idén), így sokrétűen tudom alkalmazni a bőrtípusnak megfelelő Nora Bode transzdermális hatóanyagokkal, kozmetikumokkal együtt. A három kézi hatóanyagbejuttató modul illetve az oxigén maszk együttes használata valós pozitív eredményeket nyújt. A vendégeim a TRD oxigénkezelést az első perctől az utolsóig nagyon élvezik, mert fájdalommentes, élményszerű, kényeztető, mégis nagyon hatékony, hiszen az eredmény a kezelést követően azonnal látható, érezhető. A leggyakrabban a “ragyog a bőröm” visszajelzést kapom tőlük.”

Nagy-Bártfai Szilvia, Budapest

„Sok éve dolgozom a szakmában, és nemrégiben eljött karrierem azon pontja, amikor komolyabb beruházásra szántam rá magam. Bővíteni szerettem volna kezelési portfóliómat, és ekkor döntöttem a TRD oxigénterápia bevezetése és az OXYJET gép megvétele mellett. Most úgy érzem, ez volt a lehető legjobb döntés! A gép használata nagyon egyszerű, a transzdermális termékek pedig hatékonyan és tartósan fejtik ki hatásukat, ami azonnal látható eredményeket jelent. Az eljárás fájdalommentességéről nem is beszélve! A vendégek imádják, és természetesen számomra az sem elhanyagolható, hogy egész évben végezhetők a kezelések, így télen-nyáron élvezhetik a TRD oxigénkezelések jótékony hatását. Érzékeny, problémás bőrű vendégeimnek is bátran ajánlom, valódi csodaszer!”

Mihály Kinga, Celldömölk

„Néhány hónapja elkezdett foglalkoztatni a kérdés, hogyan tudnám kozmetikámat fejleszteni, a vendégeim igényeit még szélesebb körben kielégíteni. Éppen ezért sok időt fordítottam a kozmetikai ipar új technológiáinak tanulmányozására, ekkor bukkantam rá a transzdermális oxigénterápiára. Ami igazán magával ragadott, hogy már egy kezeléssel is látványos eredményt lehet elérni! A terápia végén enyhe rózsaszínes bőrpír figyelhető meg, ami azt jelenti, hogy az eljárás valóban élettel tölti meg a sejteket. Elképesztő az oxigén és a professzionális hatóanyagok szinergiája! Számomra az is nagyon fontos tényező volt, hogy a TRD oxigénkezelések fájdalommentesek, hiszen vendégeim nagyra értékelik, hogy hihetetlenül látványos eredményt kapnak és mindezt fájdalom nélkül.”

Gyere el Nyílt Napunkra!

Jelentkezz TRD oxigénterápia Nyílt Napunkra, ahol bevezetünk a transzdermális oxigénterápia világába! Megismerkedhetsz a kezelések során használt speciális hatóanyagokkal, továbbá trénerünk részletesen bemutatja Neked az eljárást és a gyakorlatban is megfigyelheted, hogyan működik az OXYJET készülék.

Jelentkezz TRD oxigénterápia Nyílt Napunkra itt>>>

Kalcsu Cosmetics
H-1139 Budapest, Frangepán u. 8-10.
info@kalcsu.hu
06-1-237-0370
www.kalcsu.hu

 


Ezt olvastad már?

FacebookPinterestTwitterLinkedInEmail