Transzdermális oxigénterápia a Kalcsu Cosmetics kínálatában

Az energetizáló oxigén és a transzdermális hatóanyagok együttes ereje. Az oxigén megkérdőjelezhetetlenül létünk alapeleme. Kiemelt fontosságú, hogy bőrünk különböző rétegei is folyamatosan megfelelő mennyiségű és tisztaságú oxigénhez jussanak, hiszen ez az energiatermelési folyamatok zavartalan működésének alapfeltétele. Többek között a sejtosztódáshoz, a kollegén-elasztin szintézishez, a sejtek megújulásához és az ATP-szintézishez is szükség van oxigénre (x)

Jelentkezz TRD oxigénterápia Nyílt Napunkra itt>>>

A transzdermális oxigénterápia során tű nélküli eljárással, 98%-os tisztaságú oxigénnel és bőrfiatalító hatóanyagokkal töltjük fel a bőr különböző rétegeit. A terápia során használt Oxyjet készüléknek és a transzdermális hatóanyagoknak köszönhetően rendkívül eredményes anti-aging kezelések végezhetők. Az Oxyjet készülék 3 különböző kezelőfejének segítségével a bőr felszínére és mélyebb rétegeibe, tehát a dermiszbe és az epidermiszbe egyaránt juttathatunk értékes hatóanyagokat, teljesen biztonságosan és fájdalommentesen.

Jelentkezz TRD oxigénterápia Nyílt Napunkra itt>>>

Az eljárás lényege, hogy a készülék beszívja a levegőt, majd megszűri, és a 98%-os tisztaságú oxigént magas nyomással injektálja a bőr felső rétegén keresztül a bazális réteg sejtsoráig, a sejt és a sejtközötti állományba egyaránt. A kezelések során azonban nem csak oxigént juttatunk a bőrbe, hanem az oxigén és magas nyomás segítségével transzdermális hatóanyagokat is injektálunk a bőr mélyebb rétegeibe. Ezáltal a bőr belülről kifelé töltődik fel, és eredményeképpen láthatóan simább, feszesebb és élettel telibb lesz.

Gyere el TRD oxigénterápia Nyílt Napunkra, ahol bevezetünk a transzdermális oxigénterápia világába! Megismerkedhetsz az eljárás során használt speciális hatóanyagokkal, továbbá trénerünk részletesen bemutatja Neked az eljárást és a gyakorlatban is megfigyelheted, hogyan működik az Oxyjet készülék.

Jelentkezz TRD oxigénterápia Nyílt Napunkra itt>>>

Kalcsu Cosmetics
H-1139 Budapest, Frangepán u. 8-10.
info@kalcsu.hu
06-1-237-0370
www.kalcsu.hu

(x)


Ezt olvastad már?

FacebookPinterestTwitterLinkedInEmail